17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Iluminatul din Parcul Industrial, montat greșit de la început! „Corecția” costă 100.000 de lei

Un raport al Parcului Industrial Bistrița Sud scoate în evidență problemele existente încă de la amenajarea acestuia. Iluminatul public a fost compromis încă de la început, montajul fiind eronat la legăturile electrice ale stâlpilor. „Corectarea” acestor erori costă 100.000 de lei plus TVA.

Nu de puține ori rezidenții din Parcul Industrial Bistrița Sud au sesizat faptul că nu funcționează nici măcar iluminatul public cum ar trebui. Într-un raport, reprezentanții Parcului Industrial precizează că momentan iluminatul public funcționează doar pe axa principală.

Se pare că s-a greșit din prima, montajul la legăturile electrice ale stâlpilor fiind eronat. Din cei 256 de stâlpi funcționează doar 196. Aceste erori au dus la un scurt circuit care a afectat mare parte din rețea:

„Defecțiunile provenite din montajul eronat făcut la legăturile electrice ale stâlpilor de iluminat în momentul realizării rețelei au făcut, după un scurtcircuit, ca o parte din rețea să fie afectată (practic 196 din cei 256 de stâlpi au fost legați direct, fără cleme de legătură, iar un scurtcircuit la unui dintre aceștia, a afectat o mare parte din rețea, a constatat echipa de intervenție chemată să rezolve problema”, se arată în raportul Parcului Industrial.

Același raport spune că refacerea lucrării a fost evaluată la 100.000 de lei plus TVA, iar lucrarea este programată abia pentru a doua jumătate a acestui an.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Dezastru, în continuare, în Parcul Industrial: Chiriașii nu au nici măcar acum iluminat public și pază!

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Așa și??? Domnul ăla gras ce s-a ocupat de acest parc industrial și a încasat bani nu mai poate fi tras la răspundere ca a greșit????
    E vina mea????
    Cine nu și-a făcut treaba ca lumea și cu simț de răspundere, sau dacă a fost depășit de situație… e recompensat???

  2. Mă nemernicilor !
    Voi când ati recepționat si platit din banii bistritenilor lucrarea n-ați fost nici măcar curioși să vedeți dacă se aprind becurile ?
    Bată-vă Dumnezeu de corupți nenorociți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!