17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO: Bârgăuanul Tiberius Buta a făcut senzație la Cupa Transilvaniei la skandenberg

Tiberius Buta a reușit să se claseze din nou pe podium, de data aceasta la Cupa Transilvaniei la skandenberg 2024. Evenimentul a avut loc ieri, la Cluj-Napoca.

Tiberius Buta, un tânăr de 22 de ani, din Mureșenii Bârgăului, a obținut ieri 2 medalii la Cupa Transilvaniei la skandenberg 2024.

Am câștigat 2 medalii la Cupa Transilvaniei la skandenberg, eveniment ce a avut loc ieri, la Cluj-Napoca. Am obținut locul 1 la categoria 100 + kg, brațul drept seniori și locul 2 categoria 100 + kg, brațul stâng seniori. 

Un început de an bun cu 3 medalii de aur și 3 de argint! Dar toate acestea nu s-ar fi putut fără ajutorul Club Sportiv Unirea Sisesti și Olimpiu Fat ! Vă mulțumesc! Ne vedem cu rezultate și de la alte concursuri!”, a declarat tânărul.

În luna aprilie, Tiberius Buta a câștigat cel de-al 6-lea titlu de campion național la skandenberg.

Bârgăuanul Tiberius Buta face din nou senzație! A cucerit al 6-lea titlu de campion național la skandenberg

Mai multe detalii despre performanțele lui puteți afla de mai jos:

Motivat de sportivii pe care-i vedea la televizor în copilărie, bârgăuanul Tiberius Buta face acum senzație la competițiile de skandenberg

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!