11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Ilva Mare: Bărbat mușcat de șarpe. Mobilizare de forțe salvatoare

Mai multe echipaje medicale au fost mobilizate spre Ilva Mare. Un bărbat a fost mușcat de un șarpe. Din fericire, victima a fost găsită conștientă.

Un apel la 112 solicita intervenția, de urgență, a echipajelor medicale în Ilva Mare. Un bărbat fusese mușcat de un șarpe.

Au fost mobilizate mai multe echipaje.

”A fost alocat echipaj medical de urgență cu asistent (B2) din Punctul Local Maieru al SAJ și echipaj medical de urgență cu medic (C2) din Bistrița. Aceasta va merge în sprijinul B2 peste Strâmba” au transmis reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit conștient. Acesta a fost preluat de echipajul de la Maieru care l-a predat ulterior celui pornit din Bistrița.

Echipajul cu medic al SAJ-BN a preluat de la echipajul B2 un pacient conștient, cu plagă la nivelul deget III membru superior drept. Pacientului i s-a asigurat asistență medicală și se evacuează către UPU pentru investigații de specialitate” a trabnsmis managerul SAJ BN, dr Muzsi.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: