13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Ilva Mare: Bărbat mușcat de șarpe. Mobilizare de forțe salvatoare

Mai multe echipaje medicale au fost mobilizate spre Ilva Mare. Un bărbat a fost mușcat de un șarpe. Din fericire, victima a fost găsită conștientă.

Un apel la 112 solicita intervenția, de urgență, a echipajelor medicale în Ilva Mare. Un bărbat fusese mușcat de un șarpe.

Au fost mobilizate mai multe echipaje.

”A fost alocat echipaj medical de urgență cu asistent (B2) din Punctul Local Maieru al SAJ și echipaj medical de urgență cu medic (C2) din Bistrița. Aceasta va merge în sprijinul B2 peste Strâmba” au transmis reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit conștient. Acesta a fost preluat de echipajul de la Maieru care l-a predat ulterior celui pornit din Bistrița.

Echipajul cu medic al SAJ-BN a preluat de la echipajul B2 un pacient conștient, cu plagă la nivelul deget III membru superior drept. Pacientului i s-a asigurat asistență medicală și se evacuează către UPU pentru investigații de specialitate” a trabnsmis managerul SAJ BN, dr Muzsi.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...