15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Ilva Mică: Bărbat găsit înghețat, sub un pod

Un bărbat a fost găsit, înghețat, sub un pod în Ilva Mică. Echipajul medical ajuns la locul incidentului a constatat decesul. S-ar părea că acesta plecase de acasă în cursul zilei de sâmbătă.

Descoperire macabră în această dimineață. Un bărbat din Ilva Mică și-a găsit un consătean, înghețat.

Acesta se afla sub Podul Sângeorzului, spre Valea Remetea.

Echipajul medical nu a putut ajunge cu autospeciala de intervenție la locul incidentului. Personalul medical a fost transportat, prin nămeți, de localnici, cu o sanie.

S-ar părea că bărbatul găsit înghețat era plecat de acasă din cursul zilei de sâmbătă.

Echipajul medical a ajuns la fața locului și a găsit o persoană de sex masculin, dispărută de acasă de sâmbătă, înghețată în zăpadă. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului”, au anunțat reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul găsit are 46 de ani, era din Ilva Mică și locuia în apropierea zonei unde a fost găsit. Se pare că acesta se îngrijea de oile unui consătean.

Va fi dispusă necropsia care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii fac cercetări în continuare pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.