15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Ilva Mică: Bărbat găsit înghețat, sub un pod

Un bărbat a fost găsit, înghețat, sub un pod în Ilva Mică. Echipajul medical ajuns la locul incidentului a constatat decesul. S-ar părea că acesta plecase de acasă în cursul zilei de sâmbătă.

Descoperire macabră în această dimineață. Un bărbat din Ilva Mică și-a găsit un consătean, înghețat.

Acesta se afla sub Podul Sângeorzului, spre Valea Remetea.

Echipajul medical nu a putut ajunge cu autospeciala de intervenție la locul incidentului. Personalul medical a fost transportat, prin nămeți, de localnici, cu o sanie.

S-ar părea că bărbatul găsit înghețat era plecat de acasă din cursul zilei de sâmbătă.

Echipajul medical a ajuns la fața locului și a găsit o persoană de sex masculin, dispărută de acasă de sâmbătă, înghețată în zăpadă. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului”, au anunțat reprezentanții SAJ BN.

Bărbatul găsit are 46 de ani, era din Ilva Mică și locuia în apropierea zonei unde a fost găsit. Se pare că acesta se îngrijea de oile unui consătean.

Va fi dispusă necropsia care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii fac cercetări în continuare pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?