IMP ROMANIA, fosta fabrică NETEX, închiriază avantajos spații pentru birouri sau depozit!

IMP ROMANIA, fosta fabrică NETEX, închiriază avantajos spații pentru birouri sau depozit!

Avem un pont pentru toți cei care visează la o afacere sau vor să demareze un proiect, însă nu au spațiu să se desfășoare! IMP Romania Industrial CO SA închiriază avantajos spații pentru birouri sau depozit!

Birouri, în cladirea de birouri: 98 mp / etaj 1 + 190 mp = 288 mp

Toate birourile au intrare separata. Toate birourile au ferestre si posibilitatea iluminarii naturale. Birourile sunt finisate, nemobilate, pregatite pentru predare in maxim 3 zile.

Spatii industriale (depozit sau producție)

Depozite / Spatii de productie interioare, in suprafata totala de circa 3.573 mp, disponibile imediat:

 • Spatiu de productie, 1 = 1.242 mp – Disponibil din 01.04.2020 / cu acces la vestiare, grupuri sanitare, locuri de fumat
 • Depozit, 2 = 1.600 mp / Disponibil imediat. Reconstruit in 2016.
 • Depozit, 3 = circa 50 – 60 mp / Disponibil imediat. Acesta are posibilitatea extinderii in spatiul de depozitare exterior din fata sa, suplimentare cu inca circa 72 mp. 
 • Depozit 4 = 429 mp / Disponibil imediat
 • Depozit 5 = 142 mp / Disponibil imediat
 • Depozit 6 = circa 100 mp / Disponibil imediat
 • Depozite exterioare, in suprafata totala de circa 672 mp, disponibile imediat:
 • Depozit, 7 = 72 mp / Disponibil imediat. Acesta este amplasat in fata spatiului de depozitare 2. Poate deveni o extindere a acestuia.
 • Depozit 8 = circa 300 mp / Disponibil imediat. Copertina (sopron) exterioara.
 • Depozit 9 = circa 300 mp / Disponibil imediat. Copertina (sopron) exterioara.
 • Depozite / Spatii de productie interioare, in suprafata totala de circa 3.609 mp, disponibile in viitor (actualmente ocupate cu echipamente si utilaje)
 • Spatiu de productie, 10 = 650 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces la curtea interioara, la spatii pentru magazii proprii mici, la vestiare si grupuri sanitare.
 • Spatiu de productie sau depozitare, 11 = 279 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces la curtea interioara, la spatiul 10 si este compartimentat in 4 spatii cu legatura intre ele.
 • Spatiu de productie sau depozitare, 12 = 594 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces la spatiul 14. Are acces la vestiare si grupuri sanitare.
 • Spatiu de productie sau depozitare, 13 = circa 500 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces la spatiul 14. Are acces la vestiare si grupuri sanitare.
 • Spatiu de productie sau depozitare, 14 = 950 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces la curtea interioara, la spatiul 12 si la spatiul 15. Are acces la vestiare si grupuri sanitare.
 • Spatiu de productie sau depozitare, 15 = 636 mp – Disponibil doar dupa eliberarea sau in termen de doua luni, in cazul unei inchirieri care sa justifice eliberarea sa. Are acces direct  la spatiul 14 si la curtea interioara. Are acces la vestiare si grupuri sanitare.

Toate spatiile industriale interioare (de productie sau de depozit) au asigurate:

 • energie electrica, trifazic
 • accesul la gaz metan
 • aer comprimat, retea industriala
 • abur tehnologic, la nevoie
 • retea de apa, inclusiv retea de hidranti pentru stingere incendii
 • posibilitatea de acces auto de mic, mediu si mare tonaj
 • acces la cântar industrial
 • alte servicii, inclusiv serviciii de mentenanta pe linie electrica, mecanica, hidraulica, etc.

Toate spațiile industriale interioare sunt din beton si au înălțimea minimă de 7 m (de productie sau de depozit). În principiu, spațiile de depozitare prezentate pot fi regândite ca spații de producție în raport cu cerințele clienților.

Toate spațiile industriale exterioare descrise mai sus sunt acoperite cu copertina metalică.

Acestea sunt situate la sediul IMP ROMANIA INDUSTRIAL CO. S.A. din Bistrita, Str. Narciselor, Nr. 2, judetul Bistrita Nasaud.

Firma are și alte spații disponibile, actualmente ocupate cu ateliere. În cazul unor solicitări de lungă durată, pot fi și acestea relocate și puse la dispoziția clienților.

De asemenea, avem un corp de clădire cu două etaje, complet disponibil pentru diverse amenajări. Acesta necesită însă lucrări de anvergură, pentru aducerea la standarde normale, sub aspect estetic și funcțional”, au precizat reprezentanții companiei.

În ceea ce privește prețurile de închiriat, acestea vor fi discutate punctual.

Pentru clarificări, detalii ori discuții asupra posibilității de amenajare/reamenajare în raport cu cerințele clienților vizionari sau cu alți potențiali clienți, vă stăm oricând la dispoziție, la numărul 0756.151.777”, au mai transmis reprezentanții IMP ROMANIA IND CO. 

(P)

ȘOCANT: Un bărbat a fost găsit spânzurat în Ilva Mică de un culegător de ciuperci iulie 4, 2020 - Un culegător de ciuperci din Ilva Mică a făcut o descoperire șocantă. Acesta a găsit în apropierea Primăriei un bărbat spânzurat. Victima și-a pus capăt zilelor în urmă cu câteva zile și nu a putut fi identificată.
FOTO: O invitație / provocare pentru orășeni, cosași pricepuți, energici sau firavi… iulie 4, 2020 - „Indiferent dacă esți țăran sau orășean, cosaș obișnuit sau începător absolut, o bestie de putere sau mai degrabă firav, plin de energie sau ușor de obosit – hai să facem fân…! La o clacă de vară...!” Cam așa sună provocarea lansată de belgienii de la ferma Ermitaj Malin.
S-au ținut de cuvânt! A ajuns TIR-ul cu alimente de la Supercom, pentru sinistrații din Rodna iulie 4, 2020 - Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rodna a anunțat că se așteaptă un TIR cu alimente. Cei de la Supercom s-au ținut de promisiune și sinistrații din comună au primit pachete generoase.
Bistrița-Năsăud: Șapte cazuri pozitive și cinci vindecați. Nici o persoană nu se mai află în carantină instituționalizată iulie 4, 2020 - Avem 561 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore șapte bistrițeni au fost infectați cu coronavirus, iar cinci persoane au fost declarate vindecate și externate. Începând de astăzi nici o persoană nu se mai află în carantină instituționalizată. La nivel național, în același interval de timp, au fost raportate 416 de cazuri noi de infecție.
Sorin Pop, din nou pe circuit! Ca să-l motiveze să ajungă pe podium, îl are alături pe cel mai înfocat fan iulie 4, 2020 - Că nu e concurs la care să nu participe și că nu se teme de competiție, nu e lucru nou! Sorin Pop e din nou pe circuit, la Adâncata! Și țintește din nou spre podium. Iar pentru a fi și mai motivat, și-a luat cu el pe cel mai înflăcărat fan: fetița lui.
Aquabis: Asigurați-vă stocurile necesare de apă. Se sistează apa în tot Becleanul, de duminică seară iulie 4, 2020 - Asigurați-vă stocurile necesare de apă: Se sistează apa în tot Becleanul, începând de duminică, 5 iulie 2020, orele 23.55 - anunță Aquabis.
Rostul de dimineață. Câteva impresii. Despre o minune care iese din tomberon… iulie 4, 2020 - O minune, ieșind din tomberon: Departe de lumea noastră, undeva prin Ilva Mare… Dar nu poate fi vorba decât despre câteva impresii, câteva senzații. Câteva atingeri de blană mătăsoasă: 
VIDEO: DN17C, blocat în Coșbuc și Romuli de aluviuni iulie 4, 2020 - Drumul Național 17 C este blocat pe raza a două localități: Coșbuc și Romuli, din cauza unei alunecări de teren și respectiv a aluviunilor care au ajuns pe carosabil. Intervin pompierii voluntari pende degajarea șoselei.
Aquabis: Două localități fără apă potabilă, astăzi iulie 4, 2020 - Două localități fără apă potabilă, astăzi, 4 iulie 2020 - anunță Aquabis.
BACALAUREAT 2020: Topuri și statistici. Ne mândrim cu elevii de 10, dar să nu-i ignorăm totuși pe ceilalți… iulie 3, 2020 - Ne mândrim cu elevii de 10, dar nu avem voie să-i ignorăm totuși pe ceilalți, care au depus și ei eforturi, au muncit și au obținut rezultate excelente la Bacalaureat. Este cazul unor licee cu performanțe remarcabile din Bistrița-Năsăud: „Este o generație de elevi extrem de buni. Sunt copii care muncesc mult peste program...”
VIDEO: Top 3 provocări cu care se confruntă Betak. Cum a supraviețuit compania din Bistrița în pandemie iulie 3, 2020 - Caius Bulea, directorul general Betak Bistrița, a participat la dezbaterea găzduită de Ziarul Financiar, despre evoluția investițiilor în infrastructură, în România, dar și despre exportul de componente de siguranță rutieră. „Suntem singurii producători din România care avem atestate aceste produse și încercate cu institute de specialitate”, a subliniat Caius Bulea.
TOP 4 cele mai inovatoare produse cosmetice L’Oreal Paris iulie 3, 2020 - Machiajul este cel care pune în valoare frumusețea și feminitatea, cel care desăvârșește întreaga ținută, accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile. Astfel, renumitul brand francez L'Oreal Paris a conceput diverse mijloace cosmetice decorative, datorită cărora a reușit să ajungă unul dintre cele mai îndrăgite branduri și care te vor ajuta să obții cel mai superb și rezistent machiaj.
Polițiștii vor să-i dea ”cadou„ de majorat, o lună de ”concediu” după gratii iulie 3, 2020 - Un tânăr de 18 ani riscă să ajungă o lună de zile după gratii. Acesta e cadoul de majorat pe care polițiștii vor să i-l facă în urma ilegalităților constatate. Decizia finală aparține însă instanței de judecată.
Planificați o escapadă de weekend, în munți? S-a reparat drumul de la Valea Mare spre Lacul Lala! iulie 3, 2020 - Ploile din ultima perioadă și viiturile au distrus și drumul ce duce spre Lacul Lala, pe la Valea Mare. Din fericire, acesta a fost reparat. Așa că cei ce doresc să facă o escapadă de weekend, spre Vârful Ineu, pot folosi și DN 17 D.
BN: 10 cazuri noi de Covid 19, în ultimele 24 de ore! Și patru vindecări iulie 3, 2020 - Județul nostru are încă 10 persoane infectate cu COVID 19. Acestea au fost depistate în ultimele 24 de ore. La nivel național, într-o zi, s-au infectat 420.
Controale la balastiere! Amenzi de aproape o jumătate de milion de lei! iulie 3, 2020 - ABA Someș Tisa a făcut controale la balastiere, în mai multe județe, printre care și Bistrița Năsăud. S-a lăsat cu amenzi de aproape un jumătate de milion de lei. Și s-au întocmit și dosare penale.
BIASICOM: Friteuză cu aer cald XXL la doar 269,99 lei iulie 3, 2020 - Pofta de cartofi prăjiți ți-o poți satisface oricând, într-un mod sănătos. Cu Friteuza cu aer cald, nu ai nevoie de ulei, așa că mâncarea e mult mai sănătoasă. Iar acum, la BIASICOM, găsești friteuză XXL, ca să poți face cartofii prăjiți dintr-o dată, pentru TOATĂ familia, la un super preț. Oferta e de 269,99 lei, economisind 100 de lei din prețul inițial!
Un SRL de apartament „născut” anul trecut bagă în buzunar peste un milion de euro pentru celula 2 de la Tărpiu iulie 3, 2020 - S-a produs minunea: începe construcția celei de-a doua celule de la Tărpiu. Problema e că pe potul de 1,3 milioane de euro a pus mâna  o firmă de apartament din București, care și-a început activitatea abia anul trecut.
Secția de Neurologie funcționează cu 2 medici, ceilalți fiind puși pe dreapta de Covid iulie 3, 2020 - Gabriel Lazany, managerul SJU Bistrița a dezvăluit faptul că Secția de Neurologie funcționează doar cu doi medici, după ce trei au fost depistați pozitiv cu Covid-19. În total, la Neurologie își desfășoară activitatea 5 medici.
Aquabis: Se cuplează rețeaua nouă de distribuție a apei, în Năsăud. Câteva străzi, fără apă iulie 3, 2020 - Se cuplează rețeaua nouă de distribuție a apei, în Năsăud - anunță Aquabis. Câteva străzi din oraș vor rămâne astăzi, 3 iulie 2020, fără apă:
FOTO: Dorel, mai cu grijă! I-au făcut mașina praf, după ce au tuns iarba! iulie 2, 2020 - S-a întâmplat azi, pe o străduță din municipiu. Mai mulți angajați ai unei firme au tuns iarba. Doar că nu le-a păsat că au făcut praf și o mașină. Nu doar că a fost acoperită de firele tăiate, dar a fost și zgâriată. Acum proprietarul umblă de la o instituție la alta să-și facă dreptate.
Accesul interzis! Ce se-ntâmplă la stadion: iulie 2, 2020 - Stadionul Gloria a fost scos la licitație. La doar trei zile de la data când ar fi trebuit să aibă loc licitația, s-a pus lacătul! Pe poarta închisă a apărut mesajul ”Accesul interzis în tribune”. CE se întâmplă:
VIDEO: Aproape 19 milioane de euro, investiți în ultimii patru ani, la Lunca Ilvei. Ce regretă primarul Flaviu Lupșan iulie 2, 2020 - Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, primarul Flaviu Lupșan, din Lunca Ilvei, a vorbit despre proiectele care s-au derulat în localitate, în ultimii ani. Ce regretă primarul Flaviu Lupșan:
Doar 12 bistrițeni vindecați de COVID 19 au donat plasmă. Iar numărul donatorilor va mai scădea! AFLĂ motivul: iulie 2, 2020 - Județul nostru se laudă cu aparat de plasmafereză pentru recoltarea de la pacienții vindecați de COVID 19. Totuși, până acum, doar 12 persoane au donat. Iar numărul donatorilor va mai scădea. AFLĂ motivul:
BN: NOUĂ cazuri noi de COVID 19 și CINCI vindecări în ultimele 24 de ore iulie 2, 2020 - Numărul cazurilor noi de COVID 19 la nivelul județului, e oscilant, de la o raportare la alta. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 9 cazuri noi. Totodată, 5 bistrițeni s-au vindecat. La nivel național, 450 de cazuri noi depistate de la ultima raportare.
VIDEO: Femeie lovită din plin, pe trecerea de pietoni, în Tiha Bârgăului iulie 2, 2020 - O femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită, din plin, de un autoturism. Și o fetiță care se afla în mașină a ajuns la spital. Evenimentul rutier a avut loc în Tiha Bârgăului.
EXCELENT! Confort sporit pentru pacienții de la spital: Toate paturile din unitatea medicală au fost înlocuite iulie 2, 2020 - Spitalul Județean de Urgență Bistrița a reușit înlocuirea paturilor din întreaga unitatea medicală. Ultimele paturi au sosit la spital în urma sponsorizării din partea Nuclearelectrica și a unei alocări din partea Ministerului Sănătății.
VIDEO: Ce se întâmplă cu drumurile recent modernizate în Rodna, distruse de inundațiile săptămânii trecute iulie 2, 2020 - Ce se întâmplă cu drumurile recent modernizate în Rodna, distruse de inundațiile săptămânii trecute. Cine plătește pagubele? Este vorba de bani pierduți? Primarul Valentin Grapini a explicat situația: „Este foarte greu, în asemenea situații. Lucrăm contra cronometru…”
EXPLOZIE de creativitate și culoare, de mâine, la Târgul Breslelor Moderne iulie 2, 2020 - Inima cetății Bistrița va fi plină în acest weekend de creativitate, frumusețe și culoare. Meșteșugari din Bistrița-Năsăud vă vor aștepta cu drag la Târgul Breslelor Moderne. Iar rodul talentelor lor vă va merge, cu siguranță, direct în inimă.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Sângeorz-Băi și Rebrișoara iulie 2, 2020 - Se sistează apa potabilă astăzi, 2 iulie 2020, pe câteva străzi din Sângeorz-Băi și Rebrișoara - anunță Aquabis.