22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Impresionanta colecție a unui tânăr bistrițean l-ar putea pune după gratii

Un tânăr din Bistrița a uimit autoritățile! Acesta are o colecție impresionantă și… neobișnuită. Singura „problemă” e că această colecție l-ar putea trimite după gratii pentru o perioadă lungă de timp.

Unii colecționează timbre, alții monede, alții… cine știe mai ce. Un tânăr din Bistrița a reușit să uimească autoritățile cu colecția sa.

La doar 28 de ani, în niciun an, a reușit să strângă patru dosare penale și un control judiciar pentru aceeași infracțiune.

Mai exact, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie, polițiștii l-au depistat în trafic pe tânăr, conducând o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis.

În data de 3 noiembrie, aceștia au hotărât să îl rețină pe „șofer” pentru 24 de ore. Motivul?

„În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în cursul anului 2018, acesta a mai fost cercetat în alte 4 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, explică polițiștii.

Mai mult, în momentul comiterii infracțiunilor din noaptea de 1/2 noiembrie, tânărul se afla sub control judiciar pentru o altă faptă de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița a sesizat instanța în vederea schimbării măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a arestării preventive”, mai anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...