2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: Inedit! Un uriaș tricolor va traversa mâine străzile orașului

Un uriaș drapel tricolor având o falnică desfășurare de aproape 30 de metri lungime și 10 metri lățime va ajunge mâine în Bistrița…! Toți cei care poartă zi de zi culorile drapelului național în inimi sunt invitați mâine, în jurul orei 16:15 pe Pietonalul Liviu Rebreanu:

Vă așteptăm pe toți cei care purtați zi de zi culorile drapelului național în inimi, să dați curs invitației de-a purta Tricolorul României pe străzile orașului nostru!”, transmit organizatorii care își doresc să celebreze astfel cei 100 de ani de la Marea Unire.

„Sărbătorim 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris”, au transmis cei de la Tineretul Liberal Național, inițiatorii acestui inedit demers.

Caravana Tricolorul se dorește a fi o acțiune simbolică, desfășurată la nivel național, care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire. Organizațiile TNL au de gând să poarte drapelul național tricolor prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

1 Decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastră”, a mai transmis Florin-Cristian Moldovan, președintele TNL Bistriţa-Năsăud.

Uriașul drapel tricolor a fost purtat ieri pe străzile Brașovului, a trecut pe la cetatea din Râșnov și prin Târgu Mureș, urmând ca mâine, la ora 16:15 să fie desfășurat și pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița.

Foto @ TNL Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.