1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

ÎMPREUNĂ pentru UCRAINA: Program special la centrul de donare sânge!

Printre refugiații din Ucraina sunt și persoane rănite. Pentru a-i ajuta, cei de la Centrul de Donare Sânge și-au prelungit programul pentru ca voi să puteți deveni eroi.

Bistrițenii au arătat empatie față de durerea poporului ucrainean. Unii au mers la graniță, iar alții au donat bunuri. Unii și-au deschis proprietățile, alții le-au oferit mijloace de transport.

Cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină subliniază faptul că mai este o metodă prin care voi puteți fi eroi, ajutându-i. Printre refugiați sunt, bineînțeles, și persoane rănite. În acest scop, e nevoie de un stoc mărit de sânge.

Astfel, cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița și-au prelungit programul de funcționare, astfel încât cei dornici să poată dona.

Mai exact, sunteți așteptați zilnic, între orele 07.30 – 17.30. Orice grupă de sânge este acceptată!

Câteva lucruri importante de știut:

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...