12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

În 18 septembrie se curăță România. Cum poți participa la Let`s Do It, România!, cel mai amplu program de curățenie națională

În 18 septembrie, Let`s Do It, România! serbează a 8-a aniversare. De 8 ani aproape două milioane de voluntari fac curățenie concomitent în toată țara. Programul de curățenie generală va avea loc și la Bistrița. AFLĂ cum poți lua parte:

1,9 milioane de voluntari se pregătesc să facă România mai curată, într-o singură zi. Let`s Do It, România! va avea loc și anul acesta, când ajunge la ediția cu numărul 8. Anul aceste se vor igieniza zonele naturale din 29 de județe, inclusiv Bistrița-Năsăud.

Puteți lua parte la acțiune prin înscriere AICI. Dacă nu puteți participa fizic la acțiune îi puteți ajuta pe voluntari prin marcarea locurilor cu deșeuri.

„Let`s Do It, România!” îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze deșeurile pe care le întâlnesc în natură, în aplicația Trash Out. Echipa Let`s Do It, România!” va trimite sesizări autorităților prin platformă, iar în maximum 30 de zile, acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective”, precizează organizatorii.

Asociația RURALIS, echipa de coordonare Let`s Do It, România! pentru Bistrița-Năsăud pune la dispoziția voluntarilor saci din material biodegradabil și mănuși de protecție. Pentru mai multe informații îl puteți contacta pe coordonatorul Cristian Țetcu la numărul de telefon 0722494865.

Foto: Let`s Do It, România! Facebook

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...