2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

În ajun de Moș Nicolae se aprind luminițele și se deschide târgul de Crăciun!

În 1 Decembrie s-au aprins luminițele în fața Consiliului Județean. Bistrițenii sunt așteptați, în ajun de Moș Nicolae, la festivitatea de aprindere a luminițelor și deschiderea târgului de Crăciun. În Piața Centrală, cu mic, cu mare, la lăsarea serii!

Încă un moment magic, așteptat cu nerăbdare de cei micuți, va avea loc în această săptămână.

E vorba de aprinderea luminițelor din oraș și deschiderea Târgului de Crăciun.

Astfel, cu mic, cu mare, bistrițenii sunt așteptați în ajun de Moș Nicolae în Piața Centrală.

Am onoarea să invit cetăţenii Municipiului Bistriţa la deschiderea Târgului de Crăciun care va avea loc joi, 5 decembrie 2019, la ora 17:00, în Piața Centrală, prilej cu care va avea loc și punerea în funcțiune a iluminatului festiv de sărbători. Comercianții din căsuțele amplasate în Piața Centrală vor oferi doritorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă, iar pe scena amenajată în apropierea Bradului de Crăciun, în fiecare seară începând cu ora 17:00, vor avea loc concerte de colinde”, a transmis primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.