7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO: Elicopterul SMURD chemat pentru a prelua un bărbat lovit de cal

Un echipaj SMURD, voluntari, salvamontiști și elicopterul SMURD au fost solicitate să intervină în Romuli. Un bărbat a fost lovit de cal, într-o zonă greu accesibilă.

Mobilizare de forțe în Romuli, spre Plaiul Petrei.

Undeva la aproape un kilometru de calea de acces, în pădure, un bărbat ar fi fost lovit de cal.

Spre locul indicat s-au deplasat un Echipaj de Prim Ajutor SMURD și SVSU Romuli. Pentru a ajunge la victimă s-a folosit un autoturism 4X4.

De asemenea, s-a cerut sprijin și salvamontiștilor bistrițeni.

Pentru preluarea bărbatului de aproximativ 57 de ani a fost chemat și elicopterul SMURD, care va ateriza pe terenul de fotbal din Romuli.

UPDATE

În cele din urmă, elicopterul a aterizat pe un teren la intrare în localitatea Romuli. Victima a fost preluată și transportată la o clinică de specialitate.

Bărbatul, Dumitru Moldovan, a suferit multiple traumatisme după ce a fost călcat de căruța pe care o conducea. Incidentul s-a petrecut în timp ce acesta cobora cu căruța încărcată cu fân pe un drum înclinat de la Dealul Pietrei. Bărbatul a fost călcat atât de cai cât și de căruță, suferind numeroase traumatisme. Victima este conștientă însă are un plămân perforat. Va fi transferată la o clinică de specialitate din Târgu Mureș”, a scris Radu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://youtu.be/kJ9MSEysjGU” /]

FOTO- SVSU Romuli (Nicolae Dancs)

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.