12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Plimbări de poveste pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe unde circulă „Trenul lui Moș Crăciun”

Interregional Călători a pregătit, în mai multe județe, curse speciale pentru copii și familii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Trenul lui Moș Crăciun” va circula începând din 5 decembrie și în Bistrița-Năsăud. Vezi care este traseul:

Interregional Călători s-a gândit anul acesta și la cei mici și la familii și derulează un proiect cel puțin interesant, dedicat sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre „Trenul lui Moș Crăciun”, care circulă pe trasee de basm, mai bine de două săptămâni, în mai multe județe ale țării.

Printre județele unde va circula „Trenul lui Moș Crăciun” se numără și Bistrița-Năsăud. Acesta va circula în perioada 5-22 decembrie, de luni până duminică, pe ruta Bistrița – Bistrița-Bârgăului și retur.

În fiecare zi trenul pornește la ora 12:05, călătoria întinzându-se pe două ore și jumătate. Prețul unei călătorii este 8,8 lei pentru adulți, iar copiii și elevii vor plăti 4,4 lei.

Trenul va fi împodobit, iar printre călători se va număra, zilnic, și Moș Crăciun, care se va întâlni cu cei mici. Puteți face rezervări la numărul de telefon 0738.885.447.

Foto: banatulazi.ro/Interregional Călători

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.