16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

”Administratorul problemă” lovește din nou! Acum e acuzat de delapidare

Marius Pașca se află din nou pe lista „neagră”. Locatarii unui bloc din Subcetate îl acuză pe acesta de delapidare. Ar fi rămas trei luni de zile și fără lift funcțional. Deși ei susțin că au plătit, chiar dacă uneori sumele scrise în tabel li se par aberante.

Locatarii blocurilor din Subcetate, cartierul „cu blocuri a lui Negrea”, sunt supărați pe administrator.

E vorba de administratorul Marius Pașca. Ceva fost consilier PSDPur și simplu delapidează banii. Oricât am încercat să îl schimbăm, nu am putut. Nu vrea să plece. Pentru lift și curent pe scară plătim câte 50 de lei. Am stat și fără lift trei luni. El a zis că din cauză că suntem restanți. D-apoi noi plătim, deși pune acolo în tabel ce valori vrea el. Plătim fond de rulment. Da cu banii ăia ce se întâmplă? La ce îi folosește că și femeia de serviciu o plătim noi. NU a cumpărat un bec veci!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Mălina F.

Bistrițeanca a mai explicat că deși stă la un etaj inferior, plătește pentru lift mai mult decât alții de la etajele superioare. Tototdată, Marius Pașca „ar da rar” pe la blocuri, iar când i se cer facturi, nu ar vrea să le arate.

I-am cerut să ne arate facturile. Nu vrea să ne arate niciodată nimic. Chiar dacă am fi restanți, să predea la altcineva. De atâta timp, de trei ani de zile de când stăm aici e aceeași situație Și nu putem scăpa de el. Mi se pare inadmisibil. Ia câți bani vrea, face ce vrea cu ei. Nouă nu ne spune, nu ne arată facturi, nu nimic. Nu știu unde să mai încercăm, că am fost și pe la Primărie, am cerut să se facă și audit… nu am reușit nicicum. E inadmisibil ce se întâmplă.”, a mai spus femeia.

Marius Pașca a mai fost în „vizorul” presei și a cetățenilor, după ce la începutul lunii aprilie 2017 ar fi lăsat locatarii unui alt bloc, fără apă. Despre acest subiect puteți reciti AICI.

La finalul lunii aprilie 2017, acesta și-a dat demisia din funcția de consilier local din partea PSD, preluând șefia Supercom, funcție pe care nu o mai deține în prezent.

UPDATE

Marius Pașca a recunoscut că nu mai merge în zona blocurilor respective, din cauza unui incident din luna iunie.

În luna iunie am avut o întâlnire cu locatarii de acolo pentru a discuta. La un moment dat, unul dintre ei, de vreo 100 și ceva de kilograme, m-a ridicat de piept și m-a scuipat. Eu atunci le-am zis să își caute administrator și nu am mai mers acolo. Pentru că nu de-aia sunt administrator să mă scuipe”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Marius Pașca.

Acesta a mai explicat că și liftul, și curentul sunt funcționale acum, chiar dacă sunt restanțe.

Au restanțe, în zona respectivă, de aproape 4.000 de lei. La curent și la lift. Cu toate astea, am rezolvat să le fie funcționale. Doamna care v-a sesizat, dar și alți locatari, într-adevăr mi-au cerut facturile, să le vadă, pentru că tot la 3 luni e regularizare. Și factura automat vine mai mare. Și atunci au vrut să vadă de ce. Dar le-am arătat facturile”, a mai spus Marius Pașca.

Contrar celor susținute de Mălina, administratorul spune că nu există niciun fond de rulment, și că cel mai sigur, cineva are ceva personal cu el.

„Dar eu le-am spus din luna iunie, de când am avut incidentul ăla, să își caute administrator, că eu acolo nu mai merg”, a conchis Marius Pașca.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!