13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

În ajutorul elevilor și profesorilor din Bistrița: De luni, 4 mai

Pentru că nu pot sta indiferenți la nevoile comunității și pentru că vor să sară în ajutorul elevilor și profesorilor din Bistrița – au decis să treacă la acțiune! Cu toate măsurile de precauție impuse de noile reguli:

În toată această perioadă, am păstrat legătura cu dumneavoastră. Am aflat că elevii şi studenţii, chiar dacă fac orele online, au nevoie de cărţi şi rechizite. Fiindcă am promis că nu vom rămîne indiferenţi la nevoile clienţilor, am luat măsuri de protecţie corespunzătoare”, au transmis cei de la librăria Aletheia. 

Au trecut aproape două luni în care ușile librăriilor Aletheia au fost închise. Pentru a veni, însă, în ajutorul elevilor și profesorilor, conducerea societății a luat o decizie importantă.

Începând de luni, 4 mai 2020, Librăria Casa Cărţii Nicolae Steinhardt, din Piaţa Mihai Eminescu. 

Vă aşteptăm zilnic, de luni până vineri de la ora 9:00 la 17:00. Sâmbăta, librăria va fi deschisă de la ora 10:00 la 14:00”, au anunțat cei de la Aletheia. 

O altă veste bună: produsele au aceleaşi preţuri ca în primele luni ale anului 2020.

Vă aşteptăm cu speranţa că ne veţi fi alături, în efortul de a păstra librăriile tradiţionale ale oraşului nostru”, au mai transmis cei de la Aletheia.

Detalii referitoare la produsele sau cărțile existente în stoc puteți obține scriind un mesaj pe pagina Aletheia Casa Cărții.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: