32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

În atenția domnului primar al Municipiului Bistrița, Ioan Turc: INVITAȚIE SPECIALĂ

Domnule primar, având în vedere lipsa unei comunicări eficiente între instituția pe care o conduceți și cetățeni, audiențele fiind realizate telefonic într-un procent foarte mare, dar și incoerența relației primar – Bistrițeanul.ro – nu știm exact motivele, dar bănuim că ar fi din cauza unor articole considerate de dvs. ca un atac la adresa instituției, în timp ce cititorii le-au catalogat foarte utile și transparente – vă facem o invitație publică de a participa la una dintre emisiunile online realizate de instituția noastră de presă.

Cititorii noștri ne solicită constant prezența dvs. în studio. Dar nu o putem onora, atâta timp cât nu răspundeți măcar telefoanelor jurnaliștilor Bistriteanul.ro, care atunci când își permit să vă apeleze o fac doar pentru a aduce răspunsuri la întrebările comunității, un demers pur jurnalistic.

Problemele orașului sunt nenumărate. Iar cetățenii, oamenii care v-au dat votul, așteaptă răspunsuri urgente la întrebările lor îndreptățite.

Desigur, ubicuitatea este imposibilă, însă relevanța acestei emisiuni la cea mai importantă instituție de presă din județ este irefutabilă.

Stimă.

Redacția Bistriteanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Cum nu răspunde la telefon????? Pai el, primarul, se lauda ca dacă nu poate răspunde pe loc suna înapoi pe oricine???
    Nu vorbim de un telefon plătit de banii publici????
    Ce e asta????
    O sa accepte, probabil… Dar o sa vândă aceeași castraveți… Adică o sa minta cum respira!!!! Dar sa vina, oamenii își vor da seama ca minte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...