5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

În atenția elevilor și profesorilor! Transmixt aduce modificări la eliberarea abonamentelor

Firma Transmixt aduce modificări în eliberarea abonamentelor. Astfel, elevii și cadrele didactice care au nevoie de acestea trebuie să depună anumite acte. În lipsa lor, nu se va elibera abonamentul și nici nu vor beneficia de reducerea de 50 la sută.

De luni începe anul școlar 2018 – 2019. Sute de elevi și cadre didactice folosesc autobuzele sau microbuzele firmei Transmixt pentru a ajunge la unitatea de învățământ.

Date fiind ultimele modificări legislative, firma de transport aduce și ea anumite modificări în acordarea abonamentelor.

„Începând cu anul școlar 2018-2019 este necesar acordul dumneavoastră pentru procesarea datelor personale în vederea eliberării abonamentelor de călătorie subvenționate. Astfel, odată cu solicitarea primului abonament de călătorie pentru anul școlar 2018-2019 este necesar să completați și să depuneți la dispecerul de serviciu formularul „Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal”, împreună cu celelalte acte necesare„ anunță reprezentanții companiei.

Pentru minorii în vîrstă de până la 16 ani, acordul va fi completat de părinte sau tutorele legal.

Conform unei hotărâri de Consiliu Local, din 2009, beneficiază de 50 la sută reducere la abonament:

  • elevii cu domiciliul sau reședința în Bistrița sau localitățile componente, care studiază în Bistrița
  • studenții cu domiciliu sau reședința în localitățile componente, care studiază în Bistrița
  • cadrele didactice care fac naveta în sau din localitățile componente

Actele necesare pentru obținerea abonamentului sunt:

  • „Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal” care se descarcă de AICI sau se solicită de la dispecer;
  • ADEVERINȚĂ eliberată de instituția de învățământ unde frecventează/desfășoară cursurile, din care să rezulte calitatea de elev/cadru didactic;
  • COPIE DUPĂ ACTUL DE IDENTITATE, obligatoriu pentru toți copiii peste 14 ani, iar pentru elevii sub 14 ani copie după actul de identitate al unuia dintre părinți, sau al persoanei în grija căruia se află minorul (în acest caz se va prezenta copie după împuternicirea legalizată care atestă calitatea de tutore) și copie după certificatul de naștere, acte din care să rezulte numele, prenumele și domiciliul solicitantului. (În cazul în care pe parcursul anului școlar, cartea de identitate a expirat sau elevul a împlinit 14 ani, în luna următoare expirării sau împlinirii vârstei de 14 ani, este necesară prezentarea unei copii a noii cărți de identitate;
  • POZĂ FORMAT MIC (numai pentru persoanele cu domiciliul în Bistrița).
  • 3,00 lei – contravaloarea imprimatului legitimației de călătorie valabile 12 luni (numai pentru persoanele cu domiciliul în Bistrița).
  • La cererea dispecerilor, orice alt document care ajută la identificarea corectă a persoanei în cauză.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: