13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

În câteva zile spitalul va mai avea o intrare! Vine „echipată” cu puncte de încărcare pentru mașinile electrice

În câteva zile, Spitalul Județean de Urgență Bistrița va avea o nouă intrare. Odată cu o nouă intrare, unitatea medicală va amenaja și un punct de încărcare a autoturismelor electrice, precum și câteva locuri de parcare.

Astăzi, consilierii județeni dau undă verde pentru darea în administrarea spitalului a unui teren de 1.350 de metri pătrați. Valoarea de inventar a acestuia trece de două milioane de lei. Terenul a fost achiziționat de către Consiliul Județean pentru unitatea medicală.

Acesta va fi folosit pentru a mai face o intrare la spital, de pe strada 1 Decembrie. Este vorba despre un drum cu două benzi. Pe restul terenului vor fi amenajate locuri de parcare și chiar un punct cu plată unde se vor putea încărca autoturismele electrice.

„E o chestiune de zile până va putea fi folosit drumul. Deja am depus la Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița pentru obținerea unui aviz provizoriu. Se va intra la dreapta, pe sensul de mers de la Coroana de Aur către spital. Și din curte  se va ieși tot la dreapta. Se respectă sensul de circulație”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, prezent la Bistrițeanul LIVE.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...