9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

În câteva zile spitalul va mai avea o intrare! Vine „echipată” cu puncte de încărcare pentru mașinile electrice

În câteva zile, Spitalul Județean de Urgență Bistrița va avea o nouă intrare. Odată cu o nouă intrare, unitatea medicală va amenaja și un punct de încărcare a autoturismelor electrice, precum și câteva locuri de parcare.

Astăzi, consilierii județeni dau undă verde pentru darea în administrarea spitalului a unui teren de 1.350 de metri pătrați. Valoarea de inventar a acestuia trece de două milioane de lei. Terenul a fost achiziționat de către Consiliul Județean pentru unitatea medicală.

Acesta va fi folosit pentru a mai face o intrare la spital, de pe strada 1 Decembrie. Este vorba despre un drum cu două benzi. Pe restul terenului vor fi amenajate locuri de parcare și chiar un punct cu plată unde se vor putea încărca autoturismele electrice.

„E o chestiune de zile până va putea fi folosit drumul. Deja am depus la Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița pentru obținerea unui aviz provizoriu. Se va intra la dreapta, pe sensul de mers de la Coroana de Aur către spital. Și din curte  se va ieși tot la dreapta. Se respectă sensul de circulație”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, prezent la Bistrițeanul LIVE.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.