9.2 C
Bistrița
marți, martie 21, 2023

UNDE te poți vaccina și în ce intervale orare. SVSU este singurul centru ce pune la dispoziție toate serurile

În municipiu funcționează trei centre unde bistrițenii se pot vaccina. Cel de pe Dobrogeanu Gherea, din cadrul SVSU are programul cel mai lung și este singurul care pune la dispoziție toate serurile. VEZI programul centrelor de vaccinare:

Bistrițenii se pot vaccina împotriva Covid-19 în trei centre de vaccinare din municipiu. Unul funcționează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Vă puteți vaccina acolo de luni până sâmbătă, între orele 08:00 și 16:00. Vă puteți prezenta la punctul de vaccinare de la spital și fără programare. Aici se administrează doar serul Pfizer.

De asemenea, funcționează un centru și la Sanovil, la Policlinica Nouă. Acolo vă puteți vaccina zilnic, între orele 08:00 și 19:00. Au prioritate cei care se programează în platforma de vaccinare. Cei care se prezintă direct la centru se pot vaccina în măsura în care nu sunt multe programări. Aici se administrează doar serul Pfizer.

Programul cel mai lung îl are centrul de vaccinare de pe Dobrogeanu Gherea de la nr. 15, care funcționează în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița. Acolo vă puteți vaccina zilnic, între orele 08:00 și 20:00. Acesta este și singurul centru de vaccinare care pune la dispoziție toate cele 4 serurile: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și Johnson&Johnson. Vă puteți prezenta la centru fără programare.

„Doritorii se pot prezenta cu buletinul la centru, fără programare și pot opta pentru orice tip de vaccin. Se poate face și doza a treia cu Pfizer sau Moderna. Am avut foarte mulți, astăzi până la prânz avem peste 90 de persoane vaccinate cu toate dozele. S-a triplat numărul celor care vin și se vaccinează, probabil și din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19. Posibil să fi conștientizat necesitatea acestui lucru”, a declarat medicul Ancuța Vitusinschi, coordonatorul centrului de vaccinare de la SVSU.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...

Ofertă specială de primăvară la MATEROM AUTOMOTIVE: – 8% avantaj client la Accesoriile selectate Mercedes-Benz

Întâmpină primăvara cu stil. Acum cu 8% avantaj client, la MATEROM AUTOMOTIVE: Primăvara este aici, iar asta...