17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

În ciuda insistențelor prefectului NU s-a dat nicio amendă pentru nerespectarea carantinei/izolării

Într-o conferință de presă, prefectul Stelian Dolha a subliniat din nou importanța amenzilor în convingerea populației să respecte carantina și respectiv izolarea. Cu toate acestea, autoritățile abilitate nu au aplicat până acum nicio amendă.

Prefectul Stelian Dolha a făcut public astăzi faptul că nicio persoană NU a fost amendată pentru nerespectarea condițiilor de izolare și carantină, asta deși a precizat zilele trecute că nu puțini au fost cei care nu au respectat izolarea sau au mințit cu privire la locul de unde vin.

„I-am întrebat astăzi pe cei de la DSP și pe comisarul șef câte amenzi s-au dat. Nu au dat nicio amendă. Cred cu tărie că ne civilizăm odată și odată dând amenzi. Le-am spus ca amenzile să fie maxime, nu învățăm altfel”, a precizat prefectul Stelian Dolha, într-o conferință de presă.

Prezent în urmă cu câteva zile la Bistrițeanul Live, prefectul Stelian Dolha a făcut cunoscut un caz din localitatea Ilva Mică, unde un cetățean întors din străinătate era izolat la domiciliu, însă își lăsase copiii, cu care intrase în contact, să zburde prin comună.

„Nici macar la Ilva Mică nu s-au amendat. Astazi mi-au venit și mi-au spus că au verificat și lucrurile sunt în regulă”, a completat prefectul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...