13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

O surpriză din partea Tihuța Retreat, sâmbătă, 14 martie! Emoționant mesaj de încurajare

„Am ales să vă adresăm și noi câteva cuvinte pentru a ne mai detensiona puțin, în loc să postăm o fotografie cu un burger și să ne prefacem că nu știm nimic, în speranța că vom avea clienți și week-end-ul ăsta…”

Cam așa începe mesajul de încurajare transmis de administratorii Tihuța Retreat – un business de familie care activează în domeniul turismului, afectat de criza generată de coronavirus.

Inevitabil situația actuală are un impact major asupra tuturor business-urilor din industria ospitalității și nu numai. În mare parte ne adresăm practic clienților care doresc să aibă parte de un sejur sau câteva zile de relaxare, mâncare bună, oameni faini, natură etc.

Tratând aspectul la nivel psihologic, din perspectiva clientului, pentru a-ți plănui o ieșire ai nevoie de o stare de bine, de liniște, de disponibilitate – și da, suntem buni la a oferi asta… Însă situația de față îndeamnă (în mod complet justificat și logic) pe toată lumea la a sta în casă.

De aici motivul principal al impactului asupra domeniului în care activăm.
Ne asumăm asta în cel mai responsabil mod posibil, cu tot ce vine la pachet… Totuși, luând în considerare faptul că suntem un business mic de familie, în acest week-end porțile restaurantului nostru vor fi DESCHISE.

Nu avem idee la ce să ne așteptăm, însă ne adresăm persoanelor care sunt responsabile și conștiente de situația lor individuală. Iar dacă aceasta permite ieșirea în natură, într-un mediu ne-aglomerat (că nu stă lumea la coadă și nici nu ne dorim asta), ușa noastră este deschisă…”, transmit cei de la Tihuța Retreat.

Ei își îndeamnă prietenii și clienții să dovedească „deplină și conștientă responsabilitate. Toată lumea are acces la informație și ar trebui să știe ce are de făcut pentru a-și gestiona situația individuală cât mai bine.”

Măsuri suplimentare de protecție

Dacă prezentați simptome care credeți că i-ar speria pe cei din jurul vostru (chiar dacă poate nu e nimic grav), rămâneți și tratați-vă corespunzător pentru a nu intensifica panica generală deja creată”, se mai precizează pe pagina oficială Tihuța Retreat.

Restaurantul Tihuța Retreat va fi deschis în acest weekend și va funcționa conform programului normal. S-au luat și aici toate măsurile de precauție: „La bar veți găsi șervețele antibacteriene și gel dezinfectant (ce am mai reușit să găsim în comerț și noi). Iar la baie veți găsi săpun antibacterian”, subliniază administratorii.

Toate camerele sunt disponibile. Fapt care nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme, la sfârșit de săptămână. Așadar există și posibilitate de cazare aici. Toate așternuturile de aici sunt curățate integral la o curățătorie profesională, care folosește toate soluțiile dezinfectante necesare.

Ce vi se pregătește sâmbătă, 14 martie, la Tihuța Retreat

„...Trăind în „cucuieți de munte”, sâmbăta în jurul orei 14:00 noi vom ieși la o drumeție în aer curat – de vreo 2-3 ore. Deocamdată vremea pare să țină cu noi”, anunță administratorii Tihuța Retreat.

Este vorba despre o plimbare pe Drumul Romanilor care se intersectează și cu o porțiune din Via Transilvanica. „Mergem până la Tanti Valeria – care e „izolată la domiciliu” prin alegere, de o viață. Și e cea mai pozitivă și energică persoană pe care am cunoscut-o… 

Sunteți invitați și voi dacă doriți (GRATUIT). Ne gândeam la un număr de maxim 20 de persoane – pentru a putea gestiona grupul. Iar apoi daca vă e foame veți putea servi masa la noi, iar cei doritori se vor și putea caza. Pentru rezervări ne puteți contacta pe facebook sau la numărul de telefon 0757.545.974…

„Fiți responsabili, capul sus, calmi și haideți să trecem toți cu bine peste această situație de criză și să încercăm să ajutăm aproapele…”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.