25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

În weekend sunteți poftiți în vagoanele Mocăniței Transilvaniei către bogata lume a creativității – „Artă-n tren”

Weekend-ul acesta sunteți invitați să vă bucurați în stil copilăresc de începutul de vară, în gara mocăniței din Teaca. Aici va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului „Artă-n tren”, cu muzică bună, teatru și ateliere creative.

Cea de-a doua ediție a festivalului „Artă-n tren” este programată pentru acest sfârșit de săptămână, în gara mocăniței din Teaca.

 

Gara – un loc al întâlnirilor.
Trenul – un prilej al descoperirilor.
Arta – vehiculul întâlnirii cu ceilalți și al descoperirii de sine.
Mocănița Transilvaniei va strigă „în vagoane!” pentru o călătorie către atât de bogata lume a creativității – „Arta-n tren”!
Opririle sunt printre rime, printre cântece, la dans și teatru, la emoții și culoare, la povești și legende, la poezie și muzică.
Trenul, arta și călătoria – „Arta-n tren” este magia! Poftiți în vagoanele Mocăniței Transilvaniei!” – explică organizatorii.

Prețul unui bilet este de 20 de lei/zi, iar copiii și adolescenții cu vârsta până în 18 ani au gratuitate. Biletul oferă acces la toate spectacolele, atelierele și vagoanele cu artă și multimedia din ziua aleasă.

Biletele pot fi cumpărate de AICI, iar mai multe detalii puteți afla de AICI.

Vă așteptăm cu drag și voie bună!”, mai spun organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.