7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

ÎNCĂ un ajutor pentru diabetici: S-a montat prima pompă de insulină la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Prima pompă de insulină a fost montată recent unui pacient, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Dr. Paula Avram a făcut publică evoluția glicemică a pacientului în ultimele două luni de zile.

În luna noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-au montat sisteme de monitorizare a glicemiei. Astfel, pacienții diabetici își puteau măsura valorile la orice oră.

Acest lucru a fost posibil prin Programul Național de Diabet, grație implicării doctoriței Paula Avram.

INEDIT la spital: Pacienții diabetici își pot măsura glicemia la orice oră

Datorită sistemului de monitorizare continuă, s-a mai putut face un pas important în ajutorarea pacienților cu diabet. Mai exact, s-a montat prima pompă de insulină unui pacient.

Dorințe împlinite! Prima pompă de insulină – montată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Să vă fie de folos!”, a scris dr Paula Avram pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, aceasta a făcut publică și evoluția glicemică a pacientului, care arată utilitatea acestei pompe.

Da! Investim, dar investițiile nu ar însemna nimic fără personalul medical din spital care poate, trebuie și demonstrează zi de zi că performanță se poate face prin implicare și dăruire, iar noi ne dorim asta din tot sufletul. Felicitări dr. Paula AVRAM!”, a transmis și managerul SJUB, Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.