-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

ÎNCĂ un ajutor pentru diabetici: S-a montat prima pompă de insulină la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Prima pompă de insulină a fost montată recent unui pacient, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Dr. Paula Avram a făcut publică evoluția glicemică a pacientului în ultimele două luni de zile.

În luna noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-au montat sisteme de monitorizare a glicemiei. Astfel, pacienții diabetici își puteau măsura valorile la orice oră.

Acest lucru a fost posibil prin Programul Național de Diabet, grație implicării doctoriței Paula Avram.

INEDIT la spital: Pacienții diabetici își pot măsura glicemia la orice oră

Datorită sistemului de monitorizare continuă, s-a mai putut face un pas important în ajutorarea pacienților cu diabet. Mai exact, s-a montat prima pompă de insulină unui pacient.

Dorințe împlinite! Prima pompă de insulină – montată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Să vă fie de folos!”, a scris dr Paula Avram pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, aceasta a făcut publică și evoluția glicemică a pacientului, care arată utilitatea acestei pompe.

Da! Investim, dar investițiile nu ar însemna nimic fără personalul medical din spital care poate, trebuie și demonstrează zi de zi că performanță se poate face prin implicare și dăruire, iar noi ne dorim asta din tot sufletul. Felicitări dr. Paula AVRAM!”, a transmis și managerul SJUB, Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.