19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

ÎNCĂ un ajutor pentru diabetici: S-a montat prima pompă de insulină la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Prima pompă de insulină a fost montată recent unui pacient, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Dr. Paula Avram a făcut publică evoluția glicemică a pacientului în ultimele două luni de zile.

În luna noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-au montat sisteme de monitorizare a glicemiei. Astfel, pacienții diabetici își puteau măsura valorile la orice oră.

Acest lucru a fost posibil prin Programul Național de Diabet, grație implicării doctoriței Paula Avram.

INEDIT la spital: Pacienții diabetici își pot măsura glicemia la orice oră

Datorită sistemului de monitorizare continuă, s-a mai putut face un pas important în ajutorarea pacienților cu diabet. Mai exact, s-a montat prima pompă de insulină unui pacient.

Dorințe împlinite! Prima pompă de insulină – montată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Să vă fie de folos!”, a scris dr Paula Avram pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, aceasta a făcut publică și evoluția glicemică a pacientului, care arată utilitatea acestei pompe.

Da! Investim, dar investițiile nu ar însemna nimic fără personalul medical din spital care poate, trebuie și demonstrează zi de zi că performanță se poate face prin implicare și dăruire, iar noi ne dorim asta din tot sufletul. Felicitări dr. Paula AVRAM!”, a transmis și managerul SJUB, Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...