5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Spirit justițiar: Un șofer de Bolt din Bistrița a surprins în flagrant un hoț de catalizatoare și l-a urmărit 50 de km

Un șofer de Bolt din Bistrița a reușit să surprindă în flagrant un hoț de catalizatoare! L-a urmărit până în Beclean, după ce a anunțat poliția de furt. Hoțul, un tânăr de 20 și ceva de ani, a abandonat „prada” și a fugit pe un câmp.

Acum o lună, un hoț îl lăsa pe fostul director din Consiliul Județean, Alexandru Marian Toniuc, fără catalizatorul mașinii. Piesa auto a fost furată într-o noapte, chiar din parcarea blocului. Se pare că autorul, un tânăr de 20 de ani care circula cu o mașină înmatriculată în Cluj, n-a fost prins nici până acum.

„Exact acum o lună, un hoț de 20 și ceva de ani venit cu mașina din Cluj și înarmat cu un dispozitiv de tăiat țeava de eșapament care poate fi găsit pe emag la 150 de lei, mi-a furat catalizatorul de pe mașina parcată în spatele blocului. A mai furat încă două catalizatoare și numere de înmatriculare de BN pe care și le-a pus pe mașina proprie pentru a păcăli eventualele camere de supraveghere”, explica Alexandru Marian Toniuc, într-o postare pe Facebook.

Despre acest furt, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Se pare că hoțul a fost surprins în timpul furtului de un șofer Bolt. Acesta nu doar că a alertat poliția, ci l-a și urmărit pe șofer până în Beclean. Acolo, hoțul simțindu-se încolțit a abandonat „prada” și a fugit pe un câmp.

„Un șofer bistrițean atent și îndrăzneț, de la Bolt, l-a surprins pe hoț în acțiune. A dat telefon la poliție în timp ce acesta opera și, mai mult decât atât, l-a urmărit cu mașina personală până la Beclean unde, acesta, simțindu-se încolțit a abandonat mașina cu corpurile delicte și a fugit peste câmp.

Șoferul de la Bolt l-a urmărit împreună cu polițiștii, dar nu au reușit să-l prindă. Mașina cu catalizatoarele a rămas în mâinile poliției Beclean.

Felicitări și mulțumiri pe această cale bravului șofer Bolt!”, mai precizează Alexandru Marian Toniuc.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Polițiștii împreună cu șoferul Bolt au fugit peste un câmp după un tânăr de 20 de ani, dar nu au reușit să îl prindă????????? Au fugit după el ori s-au rostogolit pe ouă? Domnule Alexandru Marian Toniuc, domnilor polițiști, județul Bistrița-Năsăud este o închisoare cu regim deschis, vai de capul vostru, politicieni și poliție de doi bani! Cu sunetul acestor doi bani ar trebui să vi se plătească salariile!

  2. Total de acord. Deși taximetristul le-a dat cazul pe tavă, se va încheia cu autor necunoscut. Cele mai bune cazuri pentru poliție sunt cele in care îi ajută tehnica, etilotestul, drugtestul, radarul, etc. Acolo e clar, aparatul măsoară, ei scriu un proces verbal, gata. În rest, doamne ferește să-și pună în valoare vrei calitate în ale investigației că s-au blocat.

  3. Si cat de mare era campul ala pe care a fugit hotul? A fugit pana a ajuns in Ucraina si astfel i-au pierdut urma? Iar politistii de ce nu au chemat in ajutor intariri, jandarmi si caini de urma care sa ajute la prinderea lui? Eu ma intreb daca ei stiu ce sa faca sau cum sa procedeze in astfel de situatii, daca exista niste protocoale sau un set de proceduri pe care sa le aplice? Daca si la astfel de gainarii, pentru ca furtul de catalizatoare, e o gainarie, asa cum cu ani in urma era furtul rotilor de rezerva, a casetofoanelor auto sau a bateriilor, deci, daca la astfel gainarii avem probleme in a prinde hotii, ce sa mai vorbim de prinderea lor la furturi sau infractiuni mai complexe. Iar la 45 de ani vrem sa ne pensionam c-am muncit mult si ne-am extenuat prinzind infractori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: