23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Cum i-a dispărut catalizatorul de pe mașina lăsată peste noapte în parcare unui fost director din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Un „mecanic” priceput l-a lăsat pe un fost director din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud fără catalizatorul de la mașină, în plină noapte. Neobișnuitul furt s-a lăsat cu plângeri la poliție.

Alexandru Marian Toniuc, fost director în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a rămas azi-noapte fără catalizator la mașină. Mecanicul de ocazie a ridicat mașina pe cric în parcare și-a tăiat cu flexul țeava de la galerie.

Alexandru Toniuc a făcut publică pățania pe Facebook:

„De aderarea la Schengen și de Moș Nicolae niște băieți mi-au furat astă-noapte catalizatorul de pe mașină. Au ridicat masina pe cric în parcarea din mijlocul orașului care e tot un șantier, au tăiat cu flex-ul țeava de la galerie și Auf Wiedersehen!”

Se pare că fostul director s-a adresat Inspectoratului de Poliție Județean și a depus o plângere penală împotriva mecanicului de ocazie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

Nu este primul caz de acest fel. În 2021, mai mulți șoferi de pe Colibiței se adresau service-urilor după ce au rămas prin aceeași metodă fără catalizatoare. Hoții țintesc această piesă datorită faptului că ea conțin aur, platină, argint, paladiu și rodiu.

Foto: Alexandru Toniuc

Mai puteți citi:

ATENȚIE! Se fură catalizatoare!

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.