-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Aquabis: Lucrările la rezervorul situat în Dealul Jelnei continuă. Apa se sistează și în 8 decembrie

AQUABIS: Lucrările de mentenanță de la rezervorul situat în dealul Jelnei continuă și pe parcursul zilei de mâine. Au apărut impedimente de natură tehnică care necesită timp suplimentar de rezolvare.

Luăm în considerare, de asemenea, timpul necesar spălării, igienizării și reumplerii rezervorului. Prin urmare, suntem nevoiți să anunțăm prelungirea intervalului de sistare a apei până mâine, 8 decembrie 2022.

Vor fi afectate imobilele situate la cote mai înalte din localitățile Jelna, Monariu, Buduș, Budacu de Jos, Simionești, Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței.

Totodată, vor fi afectate și imobilele de pe străzile Valea Jelnei, Câmpului, Dâmbului, Taberei, Codrului, Pajiștei, Fotbaliștilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în aceste zile și ne arătăm totala deschidere în gestionarea situațiilor expuse de abonații noștri.

Vă stăm la dispoziție pentru orice nevoi și situații urgente la numerele de telefon 0263 214 014 / 0372 742 478”, a transmis conducerea Aquabis SA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: