10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Liderul AUR Dragoș Hârjoabă: „Mă simt sufletește împăcat că am scos RedBull din magazin, chiar dacă am pierdut un contract bun”

Într-o conferință de presă, liderul AUR Dragoș Hârjoabă a comentat decizia sa de a scoate produsele austriece din cele 5 magazine pe care le deține. Acesta a recunoscut că această decizie l-a costat un contract avantajos cu RedBull.

Liderul AUR, Dragoș Hârjoabă anunța ieri, pe pagina sa de Facebook, că va scoate din lanțul său de magazine produsele austriece. Bistrițeanul.ro a scris despre acest subiect AICI.

Într-o conferință de presă, Dragoș Hârjoabă a precizat că a avut un contract foarte bun cu RedBull și că în urma deciziei luate ieri a scos foarte multe produse din magazine:

„Din toate cele 5 magazine am scos cărucioare întregi și am golit frigidere întregi”, a precizat liderul AUR.

Produsele au fost returnate distribuitorilor. Dragoș Hârjoabă a mai spus că i-a îndemnat și pe alți proprietari de magazine să „boicoteze” astfel decizia Austriei de a spune NU intrării României în Spațiul Schengen.

„Mă simt cu sufletul împăcat că am făcut asta. RedBull nu va simți nici 0,001% că eu am scos băutura din magazin, dar eu mă simt sufletește împăcat că am făcut asta. Pentru mine sentimentul acesta contează mai mult decât faptul că am pierdut un contract bun cu RedBull sau că nu mai am produsele respective în magazin”, a completat liderul AUR Bistrița-Năsăud.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. C-am târziu, c-am târziu…consumul acestor așa zise energizante către minori o să ne transforme intr-o țară de cardiaci e tot un gen de ‘șmecherie’ austriacă chestia cu retrasul, dacă e atât de bărbat d-nul Dragoș să ne facă publice vânzările de red bull, hell și care or mai fi ele pe anul ăsta că poate sigur să ne dea un raport analitic pe respectivele produse și atunci mai vorbim, sau poate le-a consultat el înainte și acuma apar mustrările de conștiință, exact ca și chestia aia cu lupul moralist nene Dragoș !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....