8.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Liderul AUR, Dragoș Hârjoabă retrage produsele austriece din magazinele sale, după ce Austria a spus NU intrării României în Schengen

Ieri, Austria a spus NU intrării României în spațiul Schengen. Reacțiile nu au întârziat să apară, liderul AUR Bistrița-Năsăud Dragoș Hârjoabă luând hotărârea să retragă două produse austriece din lanțul său de magazine din județ.

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer a anunțat ieri că Austria se opune integrării României în Spațiul Schengen.

„Nu există o aprobare din partea Austriei pentru extinderea cu Bulgaria și România. Este nevoie de mai mult timp. Avem 75.000 de imigranți ilegali neînregistrați în Austria. Asta înseamnă că au sărit granița externă a Uniunii Europene și au ajuns într-o țară internă, așa cum e Austria. Trebuie întâi să răspundem la aceste întrebări secundare,” a spus Karl Nehammer, citat de Digi24.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unii lideri politici au decis să „saboteze” Austria prin retragerea produselor austriece de pe rafturile magazinelor lor. Este și cazul liderului AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă.

Acesta a anunțat ieri, pe o rețea de socializare, că începând de astăzi va retrage din lanțul său de magazine Punct produsele austriece:

„Începând de mâine (n.r. astăzi) voi retrage de la vânzare din toate magazinele Punct produsele austriece RedBull și Pfanner. Mulțumim, Austria!”, a fost mesajul lui Dragoș Hârjoabă.

Inițiativa sa a fost salutată de alți oameni politici, deputatul PSD Bogdan Ivan Grupa apreciind și el postarea de pe rețeaua de socializare.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Daca Parlamentarii si Presedintele Romaniei mai au o leaca de sange-n instalatie si coloana vertebrala trebuie obligatoriu sa interzica activitatea de chelire a muntilor tarii de catre cele doua firme criminale Austriece aflate pe teritoriul national.
    Urgent ROMSILVA si MIN. Padurilor sa nu mai aprobe nici macar 1 MC de masa lemnoasa acestor firme care au fost scoase cu picioare-n cur chiar de catre guvernul austriac de pe teritoriul lor.
    Au venit aici la slabanogi care le-au pus la dispozitie padurile Romaniei.
    Voi merge pe rand la toti Parlamentarii din BN sa cer acest lucru.
    Si voi cititorii puteti face acest demers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.