-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Încă un cadru medical al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, infectat cu COVID-19

Cadrele medicale și personalul auxiliar din unitățile medicale sunt printre cei mai expuși infectărilor cu COVID-19. Astăzi, încă un cadru medical angajat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost raportat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Numărul cadrelor medicale din Bistrița-Năsăud infectate cu COVID-19 a crescut față de raportarea de ieri. Încă o asistentă medicală din județ a fost infectată cu noul coronavirus.

Aceasta este angajată a Spitalului Județean de Urgență Bistrița și lucrează pe secția ORL.

„Este vorba despre o asistentă medicală de pe secția ORL. Se va face o anchetă epidemiologică, dar din cunoștințele mele nu a intrat cu nimeni în contact, fiind de o săptămână în concediu de odihnă”, a declarat Gabriel Lazany managerul spitalulului, pentru Bistrițeanul.ro.

Conform managerului spitalului, s-a cerut testarea asistentei înainte de începerea activității întrucât aceasta a declarat că a intrat în contact cu mama ei infectată cu noul coronavirus.

„Dacă cumva a intrat în contact cu colegi în timpul concediului de odihnă sau în perioada relevantă înainte de acesta, bineînțeles că îi vom testa pe toți cei în cauză”, mai spune Lazany.

Astfel, asistenta medicală este al 21-lea cadru medical din Bistrița-Năsăud infectat cu COVID-19.

Vă reamintim că până în prezent, conform ultimei raportări a Instituției Prefectului privind situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...