9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Încă un sens giratoriu în Bistrița?! Unde vor autoritățile locale să-l amplaseze:

În Bistrița sunt șanse să apară un nou sens giratoriu. Autoritățile locale consideră esențială prezența acestuia, mai ales că vor schimba regimul de circulație pe o stradă.

Chiar dacă este iarnă și condițiile meteo nu sunt cele mai bune, lucrările pe strada Colibiței continuă! Se lucrează la pista de biciclete, trotuare, rețeaua electrică etc.

„Sub temperaturi de 10 grade Celsius nu e voie să se facă asfaltări. Nu se poate pune nici stratul de uzură, nici stratul suport. Oricum, când vremea ne permite, lucrarea de turnare a stratului de asfalt ia o singură zi. Până atunci, se fac celelalte lucrări”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

După ce se vor finaliza lucrările inclusiv la breteaua de legătură cu strada Ioan Slavici și Arțarilor, vor începe demersurile pentru trecerea la nivel cu cale ferată. Și mai există o idee: amplasarea unui sens giratoriu.

„Ne gândim să amplasăm în zona respectivă un sens giratoriu. La intersecția lui Slavici cu Arțarilor și Colibiței. Vrem să vedem dacă putem schimba regimul de circulație pe Artera din spatele Pieței. Pentru că dacă începem lucrările pe Decebal, să poată să circule de pe Colibiței până în partea de jos a orașului. Asta urmează să vedem dacă se aprobă toate lucrurile”, a declarat Cristian Niculae.

Termenul de finalizare al lucrărilor de pe Colibiței ar putea fi la finele lunii martie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...