16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Încep lucrările de modernizare a străzii Colibiței!

Una dintre cele mai „găurite” străzi din municipiu, va fi renovată, asfaltată. Lucrările vor dura aproximativ un an de zile. Mai mult, se va face și breteaua de legătură Colibiței – Ioan Slavici -Arțarilor. Se va pune chiar și semafor la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Ioan Slavici.

Acesta a fost mesajul pe care locuitorii de pe Colibiței l-au primit, pus pe parbrizele mașinilor.

Astfel, din 15 mai, strada Colibiței va intra în procesul de modernizare.

„Licitația pentru lucrările de infrastructură, modernizarea străzii Colibiței și crearea bretelei de legătură cu Arțarilor, a fost câștigată de L.D.P. . Ei vor efectua lucrările. O altă firmă se va ocupa de iluminatul public, iar o alta, specializată, de semaforizarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe Slavici”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

Valoarea lucrărilor de modernizare a străzii Colibiței și crearea bretelei către Arțarilor se ridică la 2.846.000 lei.

Suma alocată pentru iluminatul public cu led și îngroparea firelor rețelei electrice este de 45.310 lei.

Pentru semaforizarea trecerii la nivel cu calea ferată, pe Ioan Slavici, s-au alocat 173.000 lei.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.