17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Încep lucrările de modernizare a străzii Colibiței!

Una dintre cele mai „găurite” străzi din municipiu, va fi renovată, asfaltată. Lucrările vor dura aproximativ un an de zile. Mai mult, se va face și breteaua de legătură Colibiței – Ioan Slavici -Arțarilor. Se va pune chiar și semafor la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Ioan Slavici.

Acesta a fost mesajul pe care locuitorii de pe Colibiței l-au primit, pus pe parbrizele mașinilor.

Astfel, din 15 mai, strada Colibiței va intra în procesul de modernizare.

„Licitația pentru lucrările de infrastructură, modernizarea străzii Colibiței și crearea bretelei de legătură cu Arțarilor, a fost câștigată de L.D.P. . Ei vor efectua lucrările. O altă firmă se va ocupa de iluminatul public, iar o alta, specializată, de semaforizarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe Slavici”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

Valoarea lucrărilor de modernizare a străzii Colibiței și crearea bretelei către Arțarilor se ridică la 2.846.000 lei.

Suma alocată pentru iluminatul public cu led și îngroparea firelor rețelei electrice este de 45.310 lei.

Pentru semaforizarea trecerii la nivel cu calea ferată, pe Ioan Slavici, s-au alocat 173.000 lei.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.