14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Începe școala! Surprinde-ți educatoarea, învățătoarea sau diriginta cu un buchet unic de la Euforia Floral Boutique!

Mâine începe școala! Bucuria revederii cu educatoarele, învățătoarele sau diriginta parcă nu e deplină dacă nu există și un buchet de flori. Specialiștii de la Euforia Floral Boutique au pregătit buchete unice, inedite, numai bune de dus „la școală”.

Anul școlar 2021 – 2022 începe mâine. Cu festivități restrânse în curtea școlii, sau cu întâlniri „la clasă”.

De la preșcolari la liceeni, cu toții se bucură să-și revadă colegii, dar și pe cea sau cele care le ghidează pașii de-a lungul anilor de învățătură.

Așa că, pentru a arăta aprecierea pe care o poartă educatoarelor, învățătoarelor sau dirigintelor, mulți oferă un buchet de flori în această primă zi.

Specialiștii de la Euforia Floral Boutique au lucrat de zor și au pregătit buchete inedite. Puse frumos în cutii cu tematică școlară, în culori de toamnă sau de primăvară, la Euforia găsiți… altceva!

Aceste buchete cadouri au fost gândite de specialiștii Euforia nu doar să arate inedit, dar să fie și până în 100 de lei.

Bineînțeles, celor care ar dori ceva mai grandios floriștii de la Euforia Floral Boutique le pot oferi buchete unicat indiferent de suma alocată.

Așadar, dați o fugă azi la Euforia Floral Boutique, în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței. Buchetele de flori frumos aranjate vă așteaptă! Cu siguranță veți surprinde cadrele didactice!

Astăzi e deschis până la ora 19.00, iar mâine îi găsiți începând cu ora 08.00.

Dacă „ați pus ochii” pe vreun buchet și nu vreți să-l pierdeți, îi puteți suna la numărul de telefon 0752 195 270.  Astfel, îi rugați să vi-l rezerve, ca apoi doar să mergeți să-l ridicați.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...