-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Începe școala! Surprinde-ți educatoarea, învățătoarea sau diriginta cu un buchet unic de la Euforia Floral Boutique!

Mâine începe școala! Bucuria revederii cu educatoarele, învățătoarele sau diriginta parcă nu e deplină dacă nu există și un buchet de flori. Specialiștii de la Euforia Floral Boutique au pregătit buchete unice, inedite, numai bune de dus „la școală”.

Anul școlar 2021 – 2022 începe mâine. Cu festivități restrânse în curtea școlii, sau cu întâlniri „la clasă”.

De la preșcolari la liceeni, cu toții se bucură să-și revadă colegii, dar și pe cea sau cele care le ghidează pașii de-a lungul anilor de învățătură.

Așa că, pentru a arăta aprecierea pe care o poartă educatoarelor, învățătoarelor sau dirigintelor, mulți oferă un buchet de flori în această primă zi.

Specialiștii de la Euforia Floral Boutique au lucrat de zor și au pregătit buchete inedite. Puse frumos în cutii cu tematică școlară, în culori de toamnă sau de primăvară, la Euforia găsiți… altceva!

Aceste buchete cadouri au fost gândite de specialiștii Euforia nu doar să arate inedit, dar să fie și până în 100 de lei.

Bineînțeles, celor care ar dori ceva mai grandios floriștii de la Euforia Floral Boutique le pot oferi buchete unicat indiferent de suma alocată.

Așadar, dați o fugă azi la Euforia Floral Boutique, în incinta Kaufland de pe Bulevardul Independenței. Buchetele de flori frumos aranjate vă așteaptă! Cu siguranță veți surprinde cadrele didactice!

Astăzi e deschis până la ora 19.00, iar mâine îi găsiți începând cu ora 08.00.

Dacă „ați pus ochii” pe vreun buchet și nu vreți să-l pierdeți, îi puteți suna la numărul de telefon 0752 195 270.  Astfel, îi rugați să vi-l rezerve, ca apoi doar să mergeți să-l ridicați.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...