11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

ATENȚIE! Mâine se închide strada Eroilor, pentru lucrări. ALEGEȚI rute ocolitoare

Municipalitatea a anunțat închiderea parțială a unei străzi din Bistrița. E vorba de lucrări de dezafectare a unor conducte, iar acestea vor dura 10 ore.

Mâine, încă de la primele ore ale zilei, o porțiune a străzii Eroilor va fi închisă circulației. Municipalitatea estimează că lucrările de dezafectare a unor conducte va dura 10 ore. Astfel, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare.

În data de 18.09.2023, începând cu orele 08.00, Direcția de Infrastructură și Servicii va executa lucrări de dezafectare a conductelor aeriene vechi aferente sistemului de termoficare, pe strada Eroilor, tronsonul cuprins între străzile Cuza Vodă și Romană.

Circulația va fi închisă pe această stradă până în jurul orei 18.00

Rugăm conducătorii auto să folosească trasee alternative și să dea dovadă de înțelegere” a transmis Primăria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Acest oraș a avut neșansa sa fie condus doar de incompetenti dar cel mai mare este Turc împreună cu Hangan doi politruci care au ruinat accest oraș cu proiecte idioate făcute pe genunchi și care sunt și executate execrabil,asfaltul se crapă pe piste ,canalele se surpa,denivelari peste tot asa zisa piatra de pe pavaje se macină și arata extrem de urat chiar își bat joc de noi ,la anul nu va mai voteaza nici neamurile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...