7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Inconștientul din Șintereag a fost găsit și sancționat!

Un cuplu era să fie spulberat, duminică seara, pe DN 17. Un autoturism a intrat în depășirea unui cap de TIR, în curbă fără vizibilitate. Polițiștii l-au identificat și sancționat.

O tragedie a fost evitată MILIMETRIC duminică seara, pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean.

Un cuplu care se îndrepta de la Colibița spre Baia Mare erau să fie spulberați de un teribilist.

În curba de la ieșirea din Șintereag, un autoturism a depășit un cap de TIR. Era să-i lovească din plin pe cei doi băimăreni.

Aceștia, deși au scăpat cu viață, au vrut ca inconștientul să fie pedepsit,  așa că au făcut imaginile publice.

Polițiștii bistrițeni s-au sesizat din oficiu și au început căurătile. A fost identificat cel ce a condus. SURPRIZĂ- șoferul era ÎNCEPĂTOR.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au identificat autoturismul implicat. Totodată, au stabilit faptul că a fost condus de un tânăr de 18 ani, din Rodna. Acesta a fost sancționat contravențional pentru depașire neregulamentară și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 30 de zile. Totodată, polițiștii i-au atras atenția cu privire la pericolul la care se expune atât el, cât și pe ceilalți participanți la trafic atunci când nu respectă regulile de circulaţie” au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

Tânărul avea permisul de conducere emis acum 6 luni de zile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: