13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

INEDIT! Bistrițenii sunt așteptați la film în aer liber, în parcarea unui supermarket

Parcarea supermarketului Kaufland de pe Strada Independenței din Bistrița este gazda unui eveniment inedit. Bistrițenii vor fi așteptați pentru a viziona un film îndrăgit și foarte popular, în aer liber.

„Cinemobilul” aduce la Bistrița o animație de succes, „Deasupra tuturor”, iar ecranizarea va fi în aer liber.

Animația „Deasupra tuturor” va fi ecranizată în parcarea supermarketului luni, 18 iulie, începând cu ora 21:15. Intrarea la eveniment este liberă, iar proiecția este asigurată de Kaufland România.

Despre animație

„Deasupra tuturor” sau, în engleză ”Up”, a fost creat în 2009 de Pixar și a fost distribuit la Walt Disney Pictures. Este conturată povestea unui vârstic de 70 de ani care se revoltă în urma apariției construcțiilor care îi „îngroapă” casa. Așa că se hotărăște să plutească deasupra norilor. Înainte de „decolare” i se alătură și un puști de 8 ani.

Premiera în România a avut loc pe 12 iunie 2009, iar dublajul a fost făcut de Mihai Bendeac și Victor Rebengiuc.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.