14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

INEDIT! Bistrițenii sunt așteptați la film în aer liber, în parcarea unui supermarket

Parcarea supermarketului Kaufland de pe Strada Independenței din Bistrița este gazda unui eveniment inedit. Bistrițenii vor fi așteptați pentru a viziona un film îndrăgit și foarte popular, în aer liber.

„Cinemobilul” aduce la Bistrița o animație de succes, „Deasupra tuturor”, iar ecranizarea va fi în aer liber.

Animația „Deasupra tuturor” va fi ecranizată în parcarea supermarketului luni, 18 iulie, începând cu ora 21:15. Intrarea la eveniment este liberă, iar proiecția este asigurată de Kaufland România.

Despre animație

„Deasupra tuturor” sau, în engleză ”Up”, a fost creat în 2009 de Pixar și a fost distribuit la Walt Disney Pictures. Este conturată povestea unui vârstic de 70 de ani care se revoltă în urma apariției construcțiilor care îi „îngroapă” casa. Așa că se hotărăște să plutească deasupra norilor. Înainte de „decolare” i se alătură și un puști de 8 ani.

Premiera în România a avut loc pe 12 iunie 2009, iar dublajul a fost făcut de Mihai Bendeac și Victor Rebengiuc.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: