13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

INEDIT: În sprijinul celor care vor să evadeze, dar nu se descurcă singuri. „Bucuria și satisfacția sunt duble…!”

O propunere inedită, din partea unor pasionați ai muntelui din Bistrița! Aceștia își oferă ajutorul tuturor celor care vor să evadeze, dar nu se descurcă singuri:

„Organizăm, mai ales pentru persoanele care nu se descurcă singure în teren – tineri, adulți, pensionari – tururi ghidate personalizate! Cu bicicleta și pe jos, cele mai interesante și spectaculoase locații ale județului vă stau la dispoziție…!”

Cam așa sună provocarea lansată de profesorul Ioan Bâca, inițiatorul proiectului BIKE & HIKE. Profesorul a explicat pentru Bistrițeanul.ro că înscrieri sau informații suplimentare se pot obține la agenția de turism Bistritz Incoming, de pe Bulevardul Andrei Mureșanu, nr. 3.

Ideea ar fi să ne plimbăm cu bicicleta și să mergem pe jos – prin locurile în care bicicleta nu mai poate merge… Asta înseamnă că traseele vizează și locuri mai greu accesibile pentru bicicletă, cel puțin de la un moment dat. Dar vă asigurăm că bucuria și satisfacția sunt duble…!”, a explicat Ioan Bâca.

„Aceste tururi sunt organizate prin agenția de turism Bistritz Incoming. Nu am stabilit costurile, deocamdată. În funcție de distanță, durată, complexitate și responsabilități ar putea fi între 50-100 lei/participant. Ne gândim la grupuri de 3-4 persoane, plus un ghid… Dar încă mai lucrăm la asta”, a precizat profesorul Ioan Bâca.

Avantaje…?

Ar fi, în primul rând, componenta sportivă. „Facem mișcare pentru sănătate. Pedalăm, mergem pe jos, angajăm diferite categorii de mușchi… Facem fitness, cum ar veni. Ar fi, totodată, și componenta cultural-educativă: observăm, discutăm, învățăm…”, a punctat Ioan Bâca.

Proiectul are și o dimensiune inedită. Puțini se gândesc la cei care nu se pot deplasa pe afară. Fie că e vorba de vârstă, afecțiuni sau pur și simplu comoditate – aceste persoane pot solicita, la rândul lor, tururi filmate personalizate. 

Organizatorii se oferă să meargă ei în diferite locuri și să revină de acolo cu câte un film personalizat.

Detalii sau informații puteți obține cu un simplu mesaj – AICI.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/UEO9QulSteY” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...