32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

INEDIT: Puternice și de acum și mai frumoase! Cursuri gratuite de machiaj pentru femeile ce suferă de cancer

Un curs de automachiaj s-a transformat într-o lecție de viață. Iar de aici a izvorât dorința de a face ceva pentru acele femei puternice care luptă cu o boală atât de cruntă. Așa s-a născut ideea de cursuri gratuite de automachiaj pentru femeile care suferă de cancer. ”Dacă asta va face să vă simțiți bine și vă dă putere, vreau să vă ajut și eu, cu tot ceea ce știu!” a spus o maestră a artei machiajului.

Se știe că o femeie se simte mai puternică, mai sigură pe sine și e mai determinată atunci când are machiajul, pantofii și ținuta potrivită!

Dar există o categorie de femei DEJA foarte puternice, care au nevoie să se simtă frumoase! Iar asta le dă imboldul să lupte mai departe.

O astfel de femeie s-a prezentat zilele trecute la un curs de automachiaj. Povestea ei a sensibilizat pe cea care îi preda arta machiajului. Iar de aici a izvorât un lucru frumos ce se va întâmpla pe mai departe.

Iulia. O fată frumoasă și mult mai puternică decât se vede în fotografia asta. Luptă cu o boală al cărei nume refuz să îl scriu, atât de mult urăsc boala asta. Și eu, știu că și voi, sigur și ea. Dar ea o înfruntă cu un curaj și o forță care m-a lăsat fără cuvinte. Trebuia să-i predau o lecție de automachiaj și mi-a servit ea o lecție de viață și de optimism. Și mi-a dat un impuls, când am văzut cât de important este pentru ea să mascheze efectele chimioterapiei, chiar și cu un machiaj. Vrea să fie frumoasă pentru ea, pentru cei dragi ei, pentru toți cei care o iubesc. Iar dacă asta este atât de important pentru ea și pentru alte fete în situația ei, vă anunț că predau astfel cursuri de automachiaj gratuit oricui se află într-o situație similară. Dacă asta va face să vă simțiți bine și vă dă putere, vreau să vă ajut și eu, cu tot ceea ce știu. Lăsați-mi un mesaj și programăm ședința cât de repede posibil” a scris Anushka pe pagina ei de Facebook.

Chiar dacă nu a fost implicată direct în această experiență, determinarea femeilor ce se confruntă cu cancerul a atins și inima LeeLiana Lee. Așa că și ea s-a alăturat acestui „proiect”.

Și Anushka, și Leelee lucrează amândouă la Salonul de înfrumusețare Carolyne Beuty Center.

Așadar, dacă sunteți o luptătoare, contactați-le pe cele două make up artiste! Dacă știți pe cineva care se luptă să supraviețuiască, faceți-i cadou o astfel de programare!

Merită să se simtă frumoase în timp ce luptă cu cea mai urâtă boală!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...