5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

INEDIT! Rombat a făcut prima mașină Dacia Logan full electrică

Bistrița se poate mândri din nou! Compania Rombat a scos prima Dacia Logan full electrică. Aceasta este omologată și poate fi condusă pe drumurile publice!

Cine a crezut că Dacia va ajunge să fie inclusiv mașină electrică? Și că acest lucru va fi făcut posibil de o companie din Bistrița?

Ei bine, iată că se poate! Rombat a scos prima Dacia Logan, full electrică!

Această mașină e prima Dacia Logan făcută de Rombat și prima în Bistrița. Mai mult, este prima omologată pentru a circula pe drumurile publice. Prime Motors, care face Dacia electrică, sunt din cadrul Rombat!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, un angajat al Rombat, care a avut ocazia să testeze mașina.

În 20 iunie, Rombat a preluat 35 % din acțiunile Prime Motors, ceea ce face ca producătorii Daciei electrice să fie…„din familie”.

Astfel, astazi, ajuns la Bistrița primul vehicul Dacia Logan 100% electric produs în cadrul colaborării cu firma Prime Motors Bucuresți. Vehiculul va fi prezentat bistrițenilor în cadrul unui program de promovare ce va fi derulat pe piața locală, în perioada următoare.

Este un pas important pentru marca Rombat, atât în dezvoltarea de noi baterii pentru vehiculele electrice, cât și în domeniul de stocare a energiei, ceea ce asigură un viitor important pentru companie”, a declarat directorul general, Ioan Repede.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!