20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

INEDIT! Rombat a făcut prima mașină Dacia Logan full electrică

Bistrița se poate mândri din nou! Compania Rombat a scos prima Dacia Logan full electrică. Aceasta este omologată și poate fi condusă pe drumurile publice!

Cine a crezut că Dacia va ajunge să fie inclusiv mașină electrică? Și că acest lucru va fi făcut posibil de o companie din Bistrița?

Ei bine, iată că se poate! Rombat a scos prima Dacia Logan, full electrică!

Această mașină e prima Dacia Logan făcută de Rombat și prima în Bistrița. Mai mult, este prima omologată pentru a circula pe drumurile publice. Prime Motors, care face Dacia electrică, sunt din cadrul Rombat!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, un angajat al Rombat, care a avut ocazia să testeze mașina.

În 20 iunie, Rombat a preluat 35 % din acțiunile Prime Motors, ceea ce face ca producătorii Daciei electrice să fie…„din familie”.

Astfel, astazi, ajuns la Bistrița primul vehicul Dacia Logan 100% electric produs în cadrul colaborării cu firma Prime Motors Bucuresți. Vehiculul va fi prezentat bistrițenilor în cadrul unui program de promovare ce va fi derulat pe piața locală, în perioada următoare.

Este un pas important pentru marca Rombat, atât în dezvoltarea de noi baterii pentru vehiculele electrice, cât și în domeniul de stocare a energiei, ceea ce asigură un viitor important pentru companie”, a declarat directorul general, Ioan Repede.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.