20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Inspectoratul Școlar BN – În această situație dificilă, avem opțiuni: Alegem să rămânem sănătoși!

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud demarează campania „Alegem să rămânem sănătoși!”. Campania presupune o serie de întâlniri interactive între cadre didactice, părinți și medici specialiști.

Se dorește astfel informarea corectă și conștientizarea acestora în contextul înmulțirii infectărilor cu Covid-19.

Deși au trecut doar 2 săptămâni de la începerea anului școlar, numeroase grupe/clase de elevi își desfășoară activitatea online.

Virusul nu a ales, astfel că preșcolari, elevi, cadre didactice și alte categorii de personal sunt deja în izolare la domiciliu.

În situația dificilă în care ne aflăm, avem însă opțiuni. Evaluăm riscurile la care ne expunem, ne informăm, transmitem mesaje corecte și relevante. Ne sprijinim reciproc. Avem nevoie unii de alții, avem nevoie de mai mult.

Pentru copii, fiecare zi la școală este extrem de prețioasă”,  transmite Inspectoratul Școlar BN.

În parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Școlar BN va organiza, pe tot parcursul lunii noiembrie o serie de întâlniri cu membri ai comunității.

Pentru ca învățarea să se producă în siguranță, ALEGEM SĂ RĂMÂNEM SĂNĂTOȘI!

Școala poate rămâne o poartă deschisă pentru învățarea față în față, doar dacă alegem să fim responsabili și să rămânem sănătoși!”, au transmis profesorii de la Inspectoratul Școlar BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!