10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Interact vă provoacă la un nou workshop, alături de fotograful Robert Kovacs!

După ce la început de iulie au debutat cu workshopul „Artă ca la cARTE”, tinerii inspirați din Interact vin să surprindă și în primele zile de august cu un nou workshop, destinat pasionaților de fotografie.

Tinerii interactivi nu vă lasă să vă plictisiți. Vara aceasta ei au în desfășurare proiectul Cultură_Pasiune_Comunicare (CPC), în cadrul căruia se desfășoară cinci workshopuri. Primul dintre ele a avut loc chiar la începutul lunii, iar organizatorii se declară mulțumiți:

În cadrul workshop-ului de artă Artă ca la cARTE, participanții au avut parte de o experiență nouă, diferită de activitățile obişnuite pe timpul verii. Au demonstrat că se pot adapta în mod creativ temei Centenarului, sub îndrumarea instructorului Vlad Bodaşcă, şi că istoria noastră poate fi abordată foarte fain cu instrumentele necesare, indiferent dacă eşti experimentat sau amator. Să vezi o sală cu tineri de toate vârstele, să le vezi privirile concentrate printre glumele de la curs, să-i vezi că se pot exprima liber cu atâta uşurință, toate aceste lucruri au creat o atmosferă care ar fi fain să existe în orice sală de clasă, să ştii că ai ieşit de acolo cu ceva în plus în fiecare zi.”, explică Cristina Brici, membră Interact.

În continuarea proiectului Cultură_Pasiune_Comunicare, cel de al doilea workshop va începe pe data de 1 august și va ține până în 4. Iată cum sună mesajul organizatorilor pe Facebook:  „Adu-ți tehnica fotografică la un nou nivel! Interact Bistrița-Nosa împreună cu Primăria Bistrița și alături de fotograful profesionist Robert Kovacs te invită să te perfecționezi în arta vizualului. Atinge noi obiective prin obiectiv în 1 – 4 august, orele 11 – 13.”

Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face completând acest formular. Fiecare cursant își va aduce propriul aparat foto, urmând ca locația exactă să fie anunțată ulterior.

În cele patru zile de activități, fotograful Robert Kovacs va explica elementele de bază la început, după care se va ieși pe teren, unde va fi adevărata distracție. Participanții vor face o sumedenie de fotografii care vor fi afișate ulterior în cadrul unei expoziții.

Întregul proiect e organizat de tinerii din Interact cu sprijinul Primăriei Bistrița. Mai multe detalii despre acesta găsiți pe evenimentul postat pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: