16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Invitați de seamă la Festivalul Național „Valeria Peter Predescu”!

Festivalul-concurs național de interpretare a cântecului popular românesc „Valeria Peter Predescu” se va desfășura săptămâna viitoare, la Centrul Cultural „Dacia”. Este cea de-a IX-a ediție, iar din program nu lipsesc concerte extraordinare cu invitați de seamă.

Festivalul „Valeria Peter Predescu” debutează miercuri, 25 aprilie, la ora 18:00, la Centrul Cultural „Dacia”, cu Concursul de interpretare. Participă tineri interpreți din întreaga țară, invitaţi în recital fiind Grupul vocal folcloric „Valeria Peter Predescu” și Alexandra Chira, câștigătoarea Marelui Premiu în 2017. Intrarea este liberă.

Joi, 26 aprilie, tot de la ora 18:00 are loc Gala Laureaților, urmată de un concert extraordinar susținut de Grupul vocal folcloric „Valeria Peter Predescu”, Petre Petruse, Maria Butilă, Lia Lungu, Elisabeta Turcu și Mioara Velicu. Soliștii de muzică folclorică vor fi acompaniați de Orchestra Profesionistă „Dor Românesc”, dirijată de maestrul Ștefan Cigu, prezentator fiind Ovidiu Purdea Someș. Prețul unui bilet pentru cea de-a doua seară a festivalului este de 10 lei.

Regulamentul festivalului este disponibil AICI, festivalul fiind organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud și Centrul Judeţean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.