16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ioan Turc o acuză pe Camelia Tabără că nu reprezintă interesele unei școli din Bistrița

Pe lângă faptul că l-a acuzat pe viceprimarul Cristian Niculae de plagiat, Ioan Turc e nemulțumit și de Camelia Tabără. Totul a pornit de la proiectul pe care Cristian Niculae îl vrea în Bistrița: transformarea zonei Livezi într-un cartier nou al municipiului, unul de tip smart-city.

Zona Livezi din Bistrița s-ar putea transforma într-un cartier nou al Bistriței dacă proiectul viceprimarului Cristian Niculae și a colegilor din PSD va fi pus în practică. Imediat după lansarea ideii în spațiul public, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, l-a acuzat pe viceprimar de plagiat, asta după ce el a prezentat cu ceva timp înainte un proiect asemănător, dar destinat zonei Dealul Cocoșului.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Ioan Turc și-a expus nemulțumirile legate de inspectorul școlar general Camelia Tabără, pe care o acuză că nu reprezintă interesele Liceului Agricol, din moment ce e dispusă să promoveze un proiect care presupune construirea de case pe un teren care ar putea fi utilizat în scop didactic.

„O mare parte din acest teren aparține Liceului Agricol. Am văzut-o și pe doamna inspector general Tabără la prezentarea în care ni s-a arătat o planșă, o hârtie. O întreb pe doamna profesor Tabără: De ce nu reprezintă interesele Liceului Agricol? De ce nu reprezintă interesele școlii agricole? Eu vă invit politicos doamnă Tabără să faceți acest lucru. Să vă ocupați de școală, să vă ocupați de învățământul agricol, pentru că Bistrița a avut învățământ agricol de calitate, a avut școală agricolă de calitate. Pe terenul respectiv, care aparține școlii agricole, elevii să învețe să facă legumicultură, să învețe să facă pomicultură, să folosească acest teren în interes didactic, nu pentru case. Dimpotrivă, noi am propus o zonă în Dealul Cocoșului sau Wonderland, cum îi place domnului primar să spună, acolo unde noi cheltuim milioane de euro ca să ducem apă, canal, gaz, curent electric și unde avem toate condițiile pentru a dezvolta orașul pe termen lung”, a declarat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...