1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ioan Turc o acuză pe Camelia Tabără că nu reprezintă interesele unei școli din Bistrița

Pe lângă faptul că l-a acuzat pe viceprimarul Cristian Niculae de plagiat, Ioan Turc e nemulțumit și de Camelia Tabără. Totul a pornit de la proiectul pe care Cristian Niculae îl vrea în Bistrița: transformarea zonei Livezi într-un cartier nou al municipiului, unul de tip smart-city.

Zona Livezi din Bistrița s-ar putea transforma într-un cartier nou al Bistriței dacă proiectul viceprimarului Cristian Niculae și a colegilor din PSD va fi pus în practică. Imediat după lansarea ideii în spațiul public, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, l-a acuzat pe viceprimar de plagiat, asta după ce el a prezentat cu ceva timp înainte un proiect asemănător, dar destinat zonei Dealul Cocoșului.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Ioan Turc și-a expus nemulțumirile legate de inspectorul școlar general Camelia Tabără, pe care o acuză că nu reprezintă interesele Liceului Agricol, din moment ce e dispusă să promoveze un proiect care presupune construirea de case pe un teren care ar putea fi utilizat în scop didactic.

„O mare parte din acest teren aparține Liceului Agricol. Am văzut-o și pe doamna inspector general Tabără la prezentarea în care ni s-a arătat o planșă, o hârtie. O întreb pe doamna profesor Tabără: De ce nu reprezintă interesele Liceului Agricol? De ce nu reprezintă interesele școlii agricole? Eu vă invit politicos doamnă Tabără să faceți acest lucru. Să vă ocupați de școală, să vă ocupați de învățământul agricol, pentru că Bistrița a avut învățământ agricol de calitate, a avut școală agricolă de calitate. Pe terenul respectiv, care aparține școlii agricole, elevii să învețe să facă legumicultură, să învețe să facă pomicultură, să folosească acest teren în interes didactic, nu pentru case. Dimpotrivă, noi am propus o zonă în Dealul Cocoșului sau Wonderland, cum îi place domnului primar să spună, acolo unde noi cheltuim milioane de euro ca să ducem apă, canal, gaz, curent electric și unde avem toate condițiile pentru a dezvolta orașul pe termen lung”, a declarat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.