21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Cum ar putea scăpa comercianții din Piața Decebal de căldura infernală pe timp de vară

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, le plânge de milă celor care trebuie să vândă în Piața Decebal. Acesta susține că vara e o căldură infernală și iarna comercianții stau în frig. Propune administrației locale să cumpere Hala Decebal și să o amenajeze.

Condițiile în care muncesc comercianții din Piața Decebal aduc aminte de Antichitate, susține Ioan Turc. Acesta crede că administrația locală ar trebui să ia măsuri în acest sens și să amenajeze un spațiu în care comerțul să se facă în condiții moderne, așa cum ar fi normal în 2018.

„Oameni buni, suntem în 2018 și orașul nu are o piață. Comerțul în aer liber din Piața Decebal se face ca în Antichitate. Vara mori de cald și iarna îngheți. Avem nevoie de amenajarea unei piețe moderne, în spațiu închis, cu temperatură controlată, așa cum se întâmplă în toată lumea„, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

Cea mai bună oportunitate, consideră acesta, o reprezintă faptul că proprietarul celei mai mari părți din Hala Decebal își vinde participațiile.

„Este o oportunitate pentru bistrițeni să redevină proprietarii acestui important activ. Le sugerez public primarului și majorității PSD din Consiliul Local Bistrița să fie de acord cu constituirea unei comisii de negociere pentru cumpărarea Halei Decebal, atât de la proprietarul majoritar, cât și de la cei câțiva proprietari minoritari. (…) Hala Decebal corespunde exigențelor. Cu sume rezonabile poate fi amenajată ca piață agro-alimentară modernă”, a completat acesta.

Mai mult, Ioan Turc sugerează că actualul spațiu în care se face comerț în aer liber ar putea fi amenajat ca parcare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...