4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: De acum, puteți semna! Cea mai bună şansă de a scăpa de dictarura PSD-ALDE

„Stimaţi bistriţeni, PMP a început campania de strângere de semnături pentru alegerea primarului în două tururi. Începând de astăzi, vă aşteptăm la corturile noastre amplasate în Municipiul Bistrița”, a anunțat ieri deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. AFLĂ unde poți semna:

Alegerea primarului în două tururi de scrutin este cea mai bună şansă de a scăpa Bistriţa şi bistriţenii de dictarura PSD-ALDE. Bistriţa are nevoie de un primar reprezentativ, în condiţiile în care Ovidiu Creţu a fost în realitate ales cu voturile a doar 16,6% din cetăţenii cu drept de vot.

Alegerea primarului în două tururi aduce un plus democraţiei, dar şi oportunitatea de a avea edili locali preocupaţi de problemele cetăţenilor şi ale oraşului, în detrimentul intereselor mărunte ale PSD – a mai precizat deputatul Ionuț Simionca..

Bistrițenii care își doresc să susțină această inițiativă – pot să semneze pe listele special concepute în acest sens. Voluntarii PMP vă așteaptă în trei corturi amplasate pe Strada Andrei Mureșanu, în parcul de lângă blocul Lamă, pe Bulevardul Decebal, în apropiere de piață și pe Bulevardul Independenței – platforma de la Biserica Sfânta Ana.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!