12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Primarul Ioan Turc: NU închidem pârtia Cocoș! Se va schia inclusiv pe pârtia mare

Pârtiile de pe Dealul Cocoș vor funcționa ambele, anul acesta. „Nu mai investim în aparatură, dar vom face zăpadă inclusiv pe pârtia mare”, a declarat Ioan Turc.

La finalul lunii octombrie, primarul Ioan Turc declara că NU mai investește în pârtia mare de pe Dealul Cocoș.

„Mi s-au propus investiții la pârtie, pe care le-am tăiat. Eu NU fac investiții în pârtia mare. Pârtia mare este un eșec absolut. Pot să spună ce vor, cei ce susțin această pârtie, în ciuda tuturor evidențelor. Nu avea ce căuta o pârtie amenajată la 600 de metri”, declara Ioan Turc aici:

Turc: NU mai investesc în pârtia mare! Acolo vom face sanie de vară

Astăzi s-a vehiculat informația că pârtia mare va fi închisă.

„E un mare fake news ceea ce s-a dat pe naționale. NU am zis niciodată că o închid. Am spus că nu mai investesc în pârtia mare. Am primit propuneri de investiții, dar am zis că NU mai investescc. Pârtia în sine este un tun, deci nu mai cumpărăm alte tunuri”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

Anul acesta, dacă vremea o va permite, se va putea schia inclusiv pe pârtia mare.

Vom face zăpadă și pe pârtia mare. Pârtia mică poate funcționa chiar două – trei luni, așa cum avem experiența anilor trecuți. Dar și pe pârtia mare vom face zăpadă. Odată ce vom avea câteva nopți consecutive cu temperatură de măcar -5 grade Celsius, vom da drumul la făcut zăpadă, cu tunurile pe care le avem”, a explicat primarul Bistriței.

Ioan Turc a subliniat, din nou, ideea realizării unei sănii de vară pe Dealul Cocoș.

Pentru că avem telescaun, vreau să facem acolo o sanie de vară. Această investiție are potențial de a atrage oameni și din alte zone, nu numai din Bistrița!”, a concluzionat primarul Bistriței, Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. Să ne cotârcim pe pârtii.
  Să purtăm masca sub gușă,
  Ca ministrul sănătății
  Când iese pe altă ușă.

  De-o să ne conducă turcii
  Vom lupta precum bălanii,
  Apărând culcușul nurcii
  Când îl pradă șobolanii.

  Apoi, răsuciți ca sucii
  Care-i deșteaptă pe deneși,
  Din ceasuri vor cânta cucii:
  Bogdaproste ivani leneși!

  Scormoniți, scormoniți
  Scamele de sub răchiți
  Prin foste râuri curate,
  Gunoaiele-nvolburate!

 2. Daca nu se suplimenteaza cu tunuri de zapada va fi ca in fiecare an, partia mare folosita prea putin sau deloc din pacate 😭 Aduceti un specialist din afara daca in Romania nu gasiti sau nu doriti, sa vedeti ce parere are, merita sau nu? sunt suficiente tunurile sau trebuie mai multe? Luati masurile necesare, investiti. Ninsorile sunt slabe an de an dar temperaturi negative sunt in fiecare iarna, iar tunurile pot produce zapada si ne putem bucura de toata partia. Dar poate nu se doreste 🤔 ca partia sa functioneze 😕.

 3. Doamna ESCA, doamna ESCA ! (PRO tv)
  Va invitam la shiat la Bistrita sa va faceti un selfie cu cea mai joasa partie ca altitudine din Europa.

 4. Domnule Primar… ATENTIE!!! pierzi sute/mii de voturi de la schiorii Bistriteni…. Reconfigureaza strategia 😜. Cu 5 tunuri nu inzapezesti toata partia, nu faci fata.
  APROPO, la Borsa sunt 35 tunuri pe partia noua 👍

 5. Cate mii de schiori or fi la Bistrita ?
  Nu cred ca intrec numarul cersetorilor veniti in tot orasul din imprejurimi, si in definitiv cam toti eia cu jaburile pline se dau pe schiuri deoarece e un trend de fite sa te dai la vale pe covorul alb.
  Cine nu schiaza si nu isi face un selfie cu bete , casca de fite si ocelari este un retrograd .

  • Tu nu schiezi, nu ai placerea asta, n-ai de unde sa stii😋, nu ai fost sa vezi cati schiori sunt, cati copii, cati adulti schiaza si ne bucuram de partie. Oriunde mergi la schi e cel putin de 3 ori mai scump decat la noi. Ar trebui sa ne bucuram si sa apreciem gestul autoritatilor.

 6. Esti unul dintre acelea persoane care nu a fost si habar n-are unde ii partia 😜🙄😀😂😂 dar comentezi aiurea, din rautate sau lipsa ocupatie 😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!