16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

Ioan Turc (PNL): O veste excelentă referitoare la ratele creditelor

„În această perioadă în care știrile îmbucurătoare sunt destul de puține, am primit o veste excelentă de la președintele Iohannis”, a anunțat Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud a anunțat în urmă cu puțin timp „o veste excelentă”, din partea președintelui Klaus Iohannis.

Guvernul va emite o ordonanță de urgență prin care ratele bancare la creditele persoanelor fizice și ale societăților comerciale vor fi amânate până la 9 luni”, a transmis Ioan Turc.

Ioan Turc a mai subliniat că măsura vine să completeze setul de decizii economice și sociale luate de Guvernul Orban în contextul crizei globale.

Imediat ce pandemia va fi învinsă, vom reporni economia. Vom putea să ne modernizăm orașele și comunele, iar țara o vom ridica acolo unde îi este locul..!”, a mai precizat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...