16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Liderul PNL Ioan Turc cere anularea de urgență a datoriilor scornite de ANAF. 20.000 de bistrițeni ar fi „afectați”

Mulți români s-au trezit în acest an că sunt datori statului. Liderul PNL Ioan Turc cere de urgență anularea datoriilor prevăzute în deciziile de impunere retroactive pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate, emise de ANAF pentru anii 2014 – 2015.

Deciziile de impunere emise de către ANAF pentru contribuțiile la sănătate pentru anii 2014 – 2015 au dus la un val de revoltă printre români. Scuza pe care au găsit-o autoritățile l-au indignat pe Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, care spune că în sistemul fiscal e o harababură din cauza incompetenței guvernanților.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ioan Turc își arată nemulțumirea față de situația care i-a pus în dificultate pe români.

„Acum dați din colț în colț, încercând să dregeți situația. Prin acțiuni iresponsabile de acest gen, le creați suferințe inutile românilor și transformați statul într-un simplu arendaș fără scrupule”, se arată în mesajul postat de președintele PNL.

Ioan Turc susține că în județul Bistrița-Năsăud sunt afectate aproape 20.000 de persoane de aceste impuneri retroactive.

„Anulați de urgență această decizie stupidă prin amnistierea sumelor percepute retroactiv și cereți-vă scuze!”, concluzionează revoltat, Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...