20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Ioan Turc: Primăria pregătește un centru de vaccinare dedicat profesorilor

Potrivit primarului Ioan Turc, Primăria Bistrița va deschide un centru de vaccinare dedicat cadrelor didactice. Acesta va funcționa în cadrul SVSU Bistrița, unde a fost amenajat un spațiu special.

Primarul Ioan Turc a declarat aseară la Bistrițeanul Live că se pregătește să deschidă un centru de vaccinare, dedicat cadrelor didactice. Acesta este gata, are toate dotările necesare și respectă toate normele în vigoare, Primăria Bistrița asigurând inclusiv locurile de parcare pentru cei care vor veni să se vaccineze aici.

Noul centru de vaccinare va funcționa în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, pe Dobrogeanu Gherea nr. 15. Se pare că acesta va fi deschis abia în 7 februarie.

„Aici se vor vaccina profesorii. Noi din proprie inițiativă am pregătit acest centru de vaccinare, fără să ne ceară nimeni”, a declarat primarul Ioan Turc, aseară la Bistrițeanul LIVE.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...