0.6 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Ioan Turc: Vom duce calorifere electrice la Generală 1! Voi merge personal să verific temperatura

Începând de săptămâna viitoare, elevii și profesorii de la Școala Gimnazială Numărul 1 din Bistrița vor scăpa de frig. Primarul Ioan Turc spune că a cerut să fie montate calorifere electrice. Astfel, de luni dimineața, copiii și profesorii vor intra în clase încălzite.

Elevii și personalul școlii lucrează în frig, după ce firma M.I.S. grup a demontat centrala veche a școlii, fără să monteze alta. Este vorba despre 34 de clase de elevi, și aproape 100 de persoane – profesori și personal nedidactic.

O primă reacție în urma articolului publicat de noi ieri a venit din partea primarului Ioan Turc care ne-a dat și un termen clar privind montarea centralei. În următoarele 10 zile constructorul se va ocupa de această chestiune.

”Am purtat nenumărate discuții cu constructorul și am dispus să urgenteze acțiunea privind montarea noii centrale. La ultima discuție, constructorul a promis că în maxim 10 zile va pune în practică acțiunile privind documentația, achiziția centralei și punerea ei în funcțiune.”, a precizat primarul Ioan Turc.

Mai mult, de săptămâna viitoare, clasele de la Școala Gimnazială Numărul 1 din Bistrița vor fi încălzite cu calorifere electrice. Primarul va merge personal în fiecare clasă pentru a măsura temperatura în care învață copiii.

În acest moment, am găsit o soluție de compromis: zilele acestea vom monta în fiecare clasă calorifere electrice, astfel încât să putem asigura încălzirea. Luni dimineața, copiii vor intra în clase încălzite. Vă asigur că voi merge personal în fiecare clasă pentru a verifica temperatura. Este o situație neplăcută. Nimănui nu îi convine să lucreze în condiții neprielnice. Dar aceasta este singura soluție pe care am găsit-o acum.”, ne-a declarat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Potrivit directorului școlii, prof Ancuța Ioana Mihaiu, de-a lungul verii, s-au purtat nenumărate discuții atât cu cei de la firma de construcții câștigătoare a lucrării, cât și cu cei de la primărie. Bistrițeanul.ro a descris situația actuală aici:

Cum a lăsat constructorul M.I.S. Grup în frig elevii și profesorii unei școli din Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Bine mai, băgați calorifere electrice și sperați că rețeaua electrică va face față la atâtea, și nu va lua foc!!! Din vară nu știați că vine frigul??? Nu vă e rusine????

    • …aprox 200kwh……poate tine,poate nu,,,,sa le cumpere prima data,,,si daca nu,,,le depoziteaza,,,important e sa circule banii…..in directia care trebuie evident

  2. Pentru ventilatiare poate tine…PRIMARE…DE CE NU TI PUI VENTILAGOR IN PRIMARIE ASA IN SEMN DE RESPECT FATA DE COPII SI DE SUPUNERE FATA DE MAFIA CU CARE FACI AFACERI?

  3. Domnule Turc va rog sa faceti un efort si sa va ganditi daca nu cumva e de ajuns ca ard spitalele. Vreti acum sa arda si scolile? Veti dormi linistit noaptea cu aceasta solutie geniala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...