27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): Peste 9 milioane de lei, decontați pentru lucrări de cadastru în BN

9.2 milioane de lei vor fi decontați pentru lucrări de cadastru în Bistrița, Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei, a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia. „În perioada următoare să vă mai aduc vești bune din Parlament!”

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a transmis astăzi că 9.2 milioane de lei vor fi decontați pentru Bistrița, comunele Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei. Suma reprezintă decontul unor lucrări de cadastru acoperite din bugetul local. 

Bogdan Ivan Gruia s-a referit la deblocarea programului de cadastru general pentru localitățile din zona de munte. A fost triplată suma decontată, beneficiari fiind circa jumătate din județul Bistrița-Năsăud și comunele din zona de munte a României.

Aceste lucruri au fost posibile în urma adoptării a două amendamente la Legea 7/1996, la care am lucrat împreună cu colega mea deputat, Diana Morar.

Da, suntem din partide diferite. Dar atunci când trebuie să facem lucruri bune pentru oamenii din Bistrița-Năsăud, care ne-au trimis aici, ne punem la aceeași masă și facem treabă! Asta înseamnă normalitate!

Chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă, în perioada următoare am să vă mai aduc vești bune din Parlament!”, a conchis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...