8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): Peste 9 milioane de lei, decontați pentru lucrări de cadastru în BN

9.2 milioane de lei vor fi decontați pentru lucrări de cadastru în Bistrița, Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei, a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia. „În perioada următoare să vă mai aduc vești bune din Parlament!”

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a transmis astăzi că 9.2 milioane de lei vor fi decontați pentru Bistrița, comunele Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei. Suma reprezintă decontul unor lucrări de cadastru acoperite din bugetul local. 

Bogdan Ivan Gruia s-a referit la deblocarea programului de cadastru general pentru localitățile din zona de munte. A fost triplată suma decontată, beneficiari fiind circa jumătate din județul Bistrița-Năsăud și comunele din zona de munte a României.

Aceste lucruri au fost posibile în urma adoptării a două amendamente la Legea 7/1996, la care am lucrat împreună cu colega mea deputat, Diana Morar.

Da, suntem din partide diferite. Dar atunci când trebuie să facem lucruri bune pentru oamenii din Bistrița-Năsăud, care ne-au trimis aici, ne punem la aceeași masă și facem treabă! Asta înseamnă normalitate!

Chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă, în perioada următoare am să vă mai aduc vești bune din Parlament!”, a conchis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: