8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Ionuț Simionca (PMP) ar fi refuzat o poziție în Guvernul liberal, din „dragoste” pentru PSD?!

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, Ionuț Simionca ar fi refuzat o poziție în Guvernul liberal, pentru că ar fi preferat o „alianță sănătoasă” cu PSD. Mai în glumă, mai în serios, Radu Moldovan a precizat că Ionuț Simionca va fi primit în PSD dacă va face  cerere în acest sens.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a vorbit și despre relația mai mult decât apropiată cu liderul PMP, Ionuț Simionca, ce a reușit chiar să și-l impună ca vicepreședinte de CJ chiar pe cumnatul său, Ciprian Tiberiu Kecskes-Simionca.

Întrebat dacă Ionuț Simionca se pregătește să intre în PSD oficial, Radu Moldovan a spus că ar fi în stare să îi scrie o recomandare și că dacă liderul PMP va face o cerere va fi primit în partid.

Mai mult, Radu Moldovan a mai spus că Ionuț Simionca ar fi reduzat o poziție în Guvernul liberal, pentru o alianță cu PSD.

„Ionuț Simionca a ales interesul județului, în detrimentul interesului lui. O să vă fac o dezvăluire: el a avut poziție personală în Guvernul României, promisă, să facă alianță cu liberalii. A refuzat-o, pentru o alianță sănătoasă, care să facă ceva pentru județul acesta”, a precizat Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: