30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Ionuț Simionca (PMP) ar fi refuzat o poziție în Guvernul liberal, din „dragoste” pentru PSD?!

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, Ionuț Simionca ar fi refuzat o poziție în Guvernul liberal, pentru că ar fi preferat o „alianță sănătoasă” cu PSD. Mai în glumă, mai în serios, Radu Moldovan a precizat că Ionuț Simionca va fi primit în PSD dacă va face  cerere în acest sens.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a vorbit și despre relația mai mult decât apropiată cu liderul PMP, Ionuț Simionca, ce a reușit chiar să și-l impună ca vicepreședinte de CJ chiar pe cumnatul său, Ciprian Tiberiu Kecskes-Simionca.

Întrebat dacă Ionuț Simionca se pregătește să intre în PSD oficial, Radu Moldovan a spus că ar fi în stare să îi scrie o recomandare și că dacă liderul PMP va face o cerere va fi primit în partid.

Mai mult, Radu Moldovan a mai spus că Ionuț Simionca ar fi reduzat o poziție în Guvernul liberal, pentru o alianță cu PSD.

„Ionuț Simionca a ales interesul județului, în detrimentul interesului lui. O să vă fac o dezvăluire: el a avut poziție personală în Guvernul României, promisă, să facă alianță cu liberalii. A refuzat-o, pentru o alianță sănătoasă, care să facă ceva pentru județul acesta”, a precizat Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...